Autoverzekeringen voor exclusieve auto's

Premium & luxe segment

Autoverzekeringen voor exclusieve auto's          

U wilt een exclusieve auto verzekeren. Dan is het belangrijk u goed te laten adviseren over deze autoverzekering. Wij zijn specialist op het gebied van het verzekeren van auto's met een cataloguswaarde vanaf € 50.000,-. U heeft deze auto waarschijnlijk ook niet in 1 dag gekocht. Sluit dan ook niet zomaar een autoverzekering af voor uw prachtige exclusieve auto, maar zorg dat uw autoverzekering dezelfde kwaliteit biedt als uw auto. Dan komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u premie besparen. Neem daarom even de tijd en zoek contact met onze specialisten. Bezit u een Porsche klik dan hier.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Online vergelijken
U kunt de premie niet online vergelijken. Dat komt doordat autoverzekeraars die exclusieve auto's kunnen verzekeren niet op het internet worden getoond. Premies en offertes zijn alleen telefonisch door ons af te geven. Laat u daarom adviseren. Eén belletje met De Kilometerverzekering kan u mogelijk veel voordeel opleveren: aantrekkelijkere premie, ruimere dekking, langere nieuwwaarderegeling, hogere aanschafwaarderegeling, lager of geen eigen risico, lagere of géén alarm-eis en een extra korting van 8% in combinatie met een pakket. Is uw exclusieve auto ouder dan 9 jaar? Klik dan hier.

Exclusieve autoverzekering Offerte & Afsluiten
Bel ons op Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00 of vul onderstaand contactformulier of klik op Hulp & Advies of Whatsapp 06-16399660.

Contactformulier exclusief


Meer over autoverzekeringen voor exclusieve auto's


Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: