Exclusieve auto & sportauto

Premium & luxe segment

Autoverzekeringen voor de exclusieve auto en sportauto         

Wilt u een exclusieve auto of sportauto verzekeren? Dan is het belangrijk u goed te laten adviseren over deze autoverzekering. Wij zijn een specialist op het gebied van het verzekeren van auto's met een cataloguswaarde vanaf € 50.000,-. U heeft deze auto waarschijnlijk ook niet in 1 dag gekocht. Sluit dan ook niet zomaar een autoverzekering af voor uw prachtige exclusieve auto, maar zorg dat uw autoverzekering dezelfde kwaliteit biedt als uw auto. Dan komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u premie besparen. Speciaal voor onze vermogende relaties bieden wij het Premium pakket aan. Bij een Premium autoverzekering krijgt u naast een scherp tarief een extra pakketkorting over de premie van de deze verzekering van 8%. Hetzelfde geldt voor een klassiekerverzekering of een youngtimerverzekering. Voor de trotse bezitter van de Porsche ( klassieker ) bieden wij een speciale Porsche verzekering aan. Neem daarom even de tijd en zoek contact met één van onze specialisten. 

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Online vergelijken
U kunt de premie niet online vergelijken. Dat komt doordat autoverzekeraars die exclusieve auto's kunnen verzekeren niet op het internet worden getoond. Premies en offertes zijn alleen telefonisch door ons af te geven. Laat u daarom adviseren. Eén belletje met De Kilometerverzekering kan u mogelijk veel voordeel opleveren: aantrekkelijkere premie, ruimere dekking, langere nieuwwaarderegeling, hogere aanschafwaarderegeling, lager of geen eigen risico, lagere of géén alarm-eis en een extra korting van 8% in combinatie met een pakket. Is uw exclusieve auto ouder dan 9 jaar? Klik dan hier.

De Premium verzekeringen van Turien & Co ( incl. 8% pakketkorting ):

Brochure Turien & Co Premium verzekeringen

Verzekeringskaarten Turien & Co assuradeuren

Exclusieve autoverzekering Offerte & Afsluiten
Bel ons op Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00 of vul onderstaand contactformulier of klik op Hulp & Advies of Whatsapp 06-38565819

Contactformulier exclusief


Meer over autoverzekeringen voor exclusieve auto's


Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: