Porsche Classic verzekering

Dé klassiekerverzekering voor uw Porsche

Porscheverzekering

Porsche Classic Premium verzekering 

Met onze Porsche Classic Premium klassiekerverzekering bent u er zeker van dat u uw Porsche goed verzekert is en in geval van schade de waarde vergoed krijgt die uw Porsche verdient. Zo geldt er een altijd-terug-garantie van uw Porsche na een ongeval. Dit geldt bovendien ook na een schade in het buitenland en na een total-loss schade-uitkering. Bovendien krijgt u van ons een gratis taxatierapport aangeboden indien u deze verzekering bij ons afsluit. Het taxatierapport heeft een geldigheidsduur van 36 maanden.

Kenmerken Porsche Classic Premium klassiekerverzekering

De volgende zaken zijn meeverzekerd op onze Classic Premium Porscheverzekering:

Taxatierapport Porsche Classic

Een Classic Porsche verzekeren wij op basis van de taxatiewaarde. Dat geeft u gegarandeerde zekerheid ten aanzien van de verzekerde waarde. Wij bieden u een gratis taxatierapport aan met een geldigheidsduur van 36 maanden bij een bij ons afgesloten Porsche Classic verzekering indien de getaxeerde waarde minimaal € 25.000,- is en door een met ons samenwerkende registertaxateur (FEHAC/VRT) is opgemaakt. De Porsche dient daarbij de minimale leeftijd van 8 jaar te hebben bereikt en WA + Volledig casco bij ons te zijn verzekerd. 

Gratis Porsche taxatierapport

Beveiligingseisen
Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Porsche. Vanaf een getaxeerde waarde van € 50.000,- verplichten wij de aanwezigheid van een peilzender met radiosignalering. Deze kunt u bestellen bij Lojack Benelux of bij Moving intelligence.

8% pakketkorting
Deze verzekering maakt onderdeel uit van een pakket. Bent u een Porsche rijder en bezit u ook een luxe villa, rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep of een vakantiewoning? Dan maakt u aanspraak op 8% pakketkorting wanneer er naast de klassiekerverzekering andere verzekeringen bij ons zijn ondergebracht.

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk Porsche offerte voor u te maken. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. Indien wij gesloten zijn dan kunt u ook uw persoonsgegevens en/of voertuiggegevens achterlaten op onderstaand Porsche offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de offerte te verzorgen.

Porscheverzekering contact
Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Porsche Classic verzekering Premium voorwaarden

Porsche Classic verzekering Premium aanvullende voorwaarden

Verzekeringskaarten Porsche Classic Premium verzekering

Porsche offerte aanvragen


Porscheverzekering menu