Inzittenden Kilometerverzekering

Wie weinig rijdt is minder kwijt!

Schadeverzekering voor inzittenden 

Kilometerverzekering

Een bestuurder van een auto is altijd uitgesloten op de dekking van een autoverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert daarom de werkelijk geleden schade van de inzittenden uit ( dus ook van de bestuurder ), ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van € 1.000.000,- voor alle inzittenden en bestuurder tezamen als gevolg van een ongeval.

Wat dekt een schadeverzekering voor inzittenden?

Mogelijke (letsel-)schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, brillen, laptop etc), medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten en uitvaartkosten. Een ander groot voordeel van deze aanvullende verzekering is dat, wanneer de schuldvraag niet duidelijk is of de aansprakelijke partij onbekend is gebleven, de verzekering toch uitkeert aan de inzittenden. Ook wordt door de meeste verzekeraars smartengeld uitbetaald. 

Verzekerde som: € 1.000.000,-. Deze aanvullende dekking kunt u toevoegen op uw Kilometerverzekering bij het afsluiten van deze verzekering.

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Wie weinig rijdt
is minder kwijt!

LOYALITEITSKORTING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over Kilometerverzekering