Scooterverzekering afsluiten

Vergelijken en afsluiten

Scooterverzekering: vergelijken en afsluiten

U zoekt een voordelige scooterverzekering of bromfietsverzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verzeker uw scooter in 5 minuten. U kunt de verzekering direct bij ons afsluiten. Wij vergelijken alle aanbieders. Wilt u ons Advies? Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Verschillende dekkingsvormen scooterverzekering:

WA scooterverzekering
In Nederland is het wettelijk verplicht een WA-scooterverzekering af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid.

WA + Diefstal scooterverzekering
Een WA + Diefstal scooterverzekering is een uitgebreidere dekking dan de WA-verzekering. Naast de dekking van de WA-scooterverzekering wordt ook diefstal van uw bromfiets of scooter gedekt.

WA + Casco scooterverzekering
Omdat een WA + Casco scooterverzekering uw bromfiets of scooter tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risk scooterverzekering genoemd. Naast de dekking van de WA verzekering en de diefstalverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen bromfiets of scooter veroorzaakt door botsing, omvallen, slippen en van de weg raken.

Opzittendenverzekering 
Als bij een ongeval een opzittende van het voertuig letsel oploopt, invalide raakt of om het leven komt zorgt deze verzekering ervoor dat er een bedrag wordt uitgekeerd.

Rechtsbijstand ( verhaalsrechtsbijstand )
Met deze verhaalsdekking heeft u recht op bijstand bij het verhalen van de schade op een tegenpartij.

Polis en groene kaart
U bekijkt de polis en de groene kaart direct na afsluiting van de scooterverzekering via uw eigen Polismap. U krijgt toegang tot deze app via uw smartphone of desktop. U kunt hiermee een schade melden of een wijziging doorgeven. Zo kunnen wij eenvoudig met elkaar communiceren. 

Blog scooterverzekering

Lees alles over scooterverzekeringen, verschillende dekkingen en waar u op moet letten bij het afsluiten van een scooterverzekering in onze blog: Bromfietsverzekering: Voordelig maar wel goed verzekerd op weg. Lees meer...

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over de scooterverzekering


Pakketverzekering

Sluit alle verzekeringen af in 1 pakket: inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, reis, recht, ongeval, bromfiets en auto.

BEREKEN UW VOORDEEL


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: