WA + Extra Kilometerverzekering

Wie weinig rijdt is minder kwijt!

WA + Extra ( Beperkt casco )

Kilometerverzekering

De WA + Extra autoverzekering is een uitgebreidere dekking dan de WA-verzekering. Ook wel WA + Beperkt casco of WA Plus of WA + Mini casco genoemd. De WA + Extra autoverzekering wordt meestal afgesloten voor auto's van vier tot acht jaar oud. Afhankelijk van de dagwaarde van het voertuig kan het verstandig zijn om ook oudere voertuigen WA + Extra verzekerd te houden. Naast de dekking van de WA-kilometerverzekering wordt ook schade aan de eigen auto in bepaalde situaties gedekt. Zaken die bij de meeste maatschappijen gedekt zijn: brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk. De schades die onder deze dekking vallen hebben geen invloed op uw korting. U kunt ze dus claimen zonder meer premie te moeten betalen.

Wat wordt er precies gedekt met een WA + Extra Kilometerverzekering?

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA-Extra Autoverzekering

Hulp of advies?

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van deze Kilometerverzekering?
Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Meer informatie over Kilometerverzekering

Veelgestelde vragen over een Kilometerverzekering

Hoe sluit ik via De Kilometerverzekering een Kilometerverzekering af?

Via deze website vult u uw gegevens in en beantwoordt u een paar vragen. Vervolgens vergelijken we een zeer ruim aanbod aan autoverzekeringen inclusief de Kilometerverzekering. De autoverzekering die het best bij u past kunt u vervolgens direct afsluiten. Deze verzekering maakt onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe werkt een Kilometerverzekering?

Een Kilometerverzekering ofwel een Autoverzekering per Kilometer is een verzekering waarvan de hoogte van de premie in grote mate wordt bepaald door het aantal kilometer dat men per jaar rijdt. De meeste verzekeraars maken hierin geen onderscheid. Wij doen dat wel. Voor nieuwe auto's ( niet ouder dan 1 jaar ) bieden wij ook de mogelijkheid om deze tegen 3 jaar nieuwwaarde te verzekeren. Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Waarom is een Kilometerverzekering zo voordelig?

Een Kilometerverzekering ofwel een Autoverzekering per Kilometer is een verzekering waarvan de hoogte van de premie in grote mate wordt bepaald door het aantal kilometer dat men per jaar rijdt. De meeste verzekeraars maken hierin geen onderscheid. Wij doen dat wel. Voor nieuwe auto's ( niet ouder dan 1 jaar ) bieden wij ook de mogelijkheid om deze tegen 3 jaar nieuwwaarde te verzekeren. We hebben een strenge acceptatieprocedure. Dat doen wij omdat wij proberen te voorkomen dat de goede klanten leiden onder de klanten die wat slechter met hun bezittingen omgaan. Op deze manier trachten wij onze premie aantrekkelijk te houden. Ook tijdens de looptijd houden wij de frequentie van schadeclaims goed in de gaten en spreken klanten zo nodig hier zo nodig op aan. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen en banken. Ook zijn wij niet in eigendom van een verzekeraar. Wij betalen niet aan vergelijkingssites om vergeleken te mogen worden. Wij proberen steeds verder te innoveren, zodat we de kostprijs zo laag mogelijk kunnen houden. Zonder dat dit ten koste gaat van onze service aan u. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Krijg ik gelijk voorlopige dekking voor mijn Kilometerverzekering?

Ja, in de meeste gevallen wel. In het geval een autoverzekering niet meteen geaccepteerd kan worden zal in de meeste gevallen een voorlopige dekking aan u worden afgegeven. Indien dat het geval is krijgt u hiervan een bericht per e-mail. De verzekeraar zal op basis van uw aanvraag beoordelen of de Kilometerverzekering geaccepteerd kan worden of zal worden afgewezen. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat is het verschil tussen een WA, WA + Beperkt casco en WA + Volledig  casco dekking?

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw Kilometerverzekering. En u wilt ook zeker niet voor verrassingen komen te staan. Bekijk hier precies welke verschillen er zitten tussen de verschillende autoverzekeringen voor een WA-dekking of  WA + Beperkt casco-dekking en een WA + Volledig casco-dekking ( All-Risk ). Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!  

Waar kan ik de polisvoorwaarden van een Kilometerverzekering bekijken?

De polisvoorwaarden van een Kilometerverzekering kunt u hier bekijken. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Waar kan ik de verzekeringskaart van Kilometerverzekering bekijken?

De verzekeringskaart van een Kilometerverzekering bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Is een Kilometerverzekering hetzelfde als een normale autoverzekering? 

Een Kilometerverzekering is een volwaardige autoverzekering. Alleen houden we bij een Kilometerverzekering meer rekening met het aantal kilometer dat u echt per jaar rijdt. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Uit welke dekkingsvormen van een Kilometerverzekering kan ik kiezen?

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw verzekering, maar u wilt achteraf ook geen verrassingen. Wij hebben de verschillende dekkingsvormen van een Kilometerverzekering beschreven. Een overzicht van alle dekkingsvormen van een Kilometerverzekering bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Welke aanvullende dekkingen heeft een Kilometerverzekering?

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw verzekering, maar u wilt achteraf ook geen verrassingen. Hieronder hebben we de verschillende dekkingsvormen van een Kilometerverzekering beschreven. Een overzicht van alle aanvullende dekkingen van een Kilometerverzekering bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Krijg ik ook premie terug als ik minder kilometers heb gereden?

Bij het afsluiten van een Kilometerverzekering kiest u zelf hoeveel kilometer u denkt te gaan rijden met de auto. Het minimaal te verzekeren aantal kilometer bij de start van de verzekering is 5.000. Rijdt u meer dan kiest u voor een hoger kilometrage. Indien blijkt dat u na een jaar minder kilometers heeft gereden dan u aanvankelijk op heeft gegeven dan betalen wij u de teveel betaalde premie terug. Meer informatie over kilometers bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe controleren jullie de kilometerstand?

Bij het afsluiten van de Kilometerverzekering bent u verplicht de juiste kilometerstand op te geven. U verklaart bij deze digitale aanvraag dat de door u opgegeven kilometerstand overeenkomt met de stand die uw kilometerteller weergeeft. Indien de opgegeven kilometerstand bij aanvang niet juist blijkt te zijn dan bent u verplicht de juiste stand alsnog binnen 2 weken na afgiftedatum van de polis aan ons kenbaar te maken, zodat wij dit voor u kunnen corrigeren. De door u opgegeven kilometerstand staat op het polisblad vermeld. Op ons verzoek bent u verplicht een kopie van het RDW keuringsbewijs en een foto aan te leveren van de kilometerteller. Ook zal de kilometerstand worden opgenomen in een taxatierapport. Frauderen met de opgave van de kilometerstand kan leiden tot een beperking van de schadevergoeding en aangifte bij de politie. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat is een meldcode van een auto?

De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het chassisnummer van uw auto. Deze 4 cijfers zijn gelijk aan de laatste 4 cijfers van het identificatienummer van de auto. Wanneer u de auto gaat verzekeren heeft u de meldcode nodig voor het aanvragen van de Kilometerverzekering ( autoverzekering ). De combinatie van het kenteken en de meldcode geeft een unieke combinatie. Uw verzekeraar kan met deze gegevens de auto aanmelden voor de verzekering bij de RDW. U kunt de meldcode terugvinden op uw kentekencard ( onder het kenteken ), op de overschrijvingspapieren of op kentekenbewijs deel 1B. Meestal staat het chassisnummer ook vermeld op het voorruit, onder de motorkap of aan de binnenzijde van uw portier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Vergelijken jullie ook andere verzekeringen naast autoverzekeringen?

Bij De Kilometerverzekering kunt u vrijwel alle verzekeringen vergelijken en afsluiten. Wordt u een totaalrelatie dan geniet u van nóg meer voordeel!

VoordeelPakket
Met ons VoordeelPakket kunt u namelijk al uw verzekeringen ( inclusief uw autoverzekering ) in één VoordeelPakket afsluiten. Alle verzekeringen ( of onderdelen van een verzekering ) mogen op ieder moment kosteloos en zonder opzegtermijn toegevoegd, gewijzigd of beëindigd worden. Daarmee bieden wij u 100% flexibiliteit en één aanspreekpunt voor al uw vragen en/of schademeldingen aan.
Offerte en/of direct afsluiten? Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af.  

Telefoonnummer: 0725092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00 Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat moet ik doen bij een schade met een Kilometerverzekering?

Speciaal voor klanten met een Kilometerverzekering hebben we de belangrijkste onderwerpen en processen voor schade melden op een rij gezet. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie kan geen Kilometerverzekering afsluiten?

De kilometerverzekering heeft zeer lage premies. Om dat zo te houden moeten we bij de acceptatie wel heel streng zijn. Hier treft u enkele voorbeelden aan wanneer wij niet tot acceptatie over kunnen gaan: malusregistratie ( minder dan 0 schadevrije jaren ), rijontzegging, auto te lang onverzekerd, wanbetaling, veel autowijzigingen, te hoge cataloguswaarde, strafrechtelijk verleden, hoge schadefrequentie, te veel vermogen ( KW's ). Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade?

U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Tel. 0725092263 ma. - zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER
De Kilometerverzekering is er voor al uw verzekeringen! Ook voor het bedrijf!
×

Wat kunnen wij voor u betekenen? 
De Kilometerverzekering is een allround verzekeringsbedrijf voor:

Particuliere verzekeringen: Onderweg | Wonen | Gezin | Vrije tijd | En meer

Bedrijfsverzekeringen: Vervoer | Brand | Bezit | Aansprakelijkheid | Inkomen

Telefoonnummer 0725092263 maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 | zaterdag: 09:00 - 15:00


We gebruiken cookies om de inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Bepaal of u bereid bent cookies van onze website te accepteren. Bekijk ons cookie beleid en privacyverklaring.