Bedrijfsschadeverzekering

Onderdeel van een bedrijfspakketverzekering

Bedrijfsschadeverzekering

Een (  brand- ) bedrijfsschadeverzekering is een verzekering die kan worden afgesloten in een pakketverzekering voor het bedrijf. Een bedrijfsschadeverzekering is verzekering die het bedrijf verzekert tegen het risico van bedrijfsstilstand  bijvoorbeeld als gevolg van brand-, of waterschade. Zonder een bedrijfsschadeverzekering gaan de meeste bedrijven failliet. Na een brand of een andere gedekte schade is de bedrijfsschadeverzekering de belangrijkste verzekering van uw bedrijf. De bedrijfsschadeverzekering sluit u af voor een verzekerde periode van 52 weken met een uitbreidingsmogelijkheid naar 104 weken. 

Bedrijfsschadeverzekering afsluiten
Wij vergelijken alle zakelijke aanbieders en zoeken voor u de voordeligste combinaties waardoor u nooit te veel betaald voor een pakketverzekering voor het bedrijf.
U kunt de bedrijfsschadeverzekering voor het bedrijf direct bij ons aanvragen. U kunt dit pakket gelijk uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering, inventarisverzekering of een andere zakelijke verzekering. Wilt u ons Hulp of Advies? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Alle zakelijke verzekeringen afsluiten in 1 pakket. Het gemak van alles onder 1 dak!

Vergelijken en afsluiten

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Maak bij ons de beste deals voor zakelijke verzekeringen