koelwagenverzekering

Verzekering voor zakelijk gebruik

Koelwagenverzekeringverzekering

Vergelijken en afsluiten

Wij bieden u een ruim aanbod en een gunstige premie voor uw koelwagen aan. Wij vergelijken voor u alle koelwagenverzekeringen. U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen en drie aanvullende verzekeringen. Het werkt heel eenvoudig. In een paar stappen kunt u de koelwagenverzekering vergelijken en afsluiten. Wilt u Advies en Hulp? Neem dan contact op met een specialist. Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00  

Dekkingsoverzicht koelwagenverzekering

Koelwagenverzekering WA
De WA koelwagenverzekering is verplicht. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw koelwagen aan anderen toebrengt is gedekt.

Koelwagenerzekering WA+ Beperkt casco
De WA koelwagenverzekering is uit te breiden met een Beperkt Casco dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met dieren en ruitbreuk.

Koelwagenverzekering WA + Casco ( All-Risk )
De meest uitgebreide dekking is de All-Risk koelwagenverzekering. Met deze verzekering is ook aanrijding en van de weg raken gedekt.

Aanvullende verzekeringen

Service? Dat zit bij ons inbegrepen
Wij bieden niet alleen service bij het afsluiten van de koelwagenverzekering, maar ook tijdens de looptijd van de verzekering en bij schade. Bekijk ook onze andere horecaverzekeringen.

Polis en groene kaart
Bekijk de polis en groene kaart direct na afsluiting in uw eigen Polismap app. U kunt met deze handige app een schade bij ons melden, maar ook een wijziging doorgeven. Is uw kennis van koelwagenverzekeringen beperkt? Download dan de Productwijzer Auto.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over de verzekering van een bestelauto

Pakketverzekering

Sluit alle verzekeringen af in 1 pakket: inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, reis, recht, ongeval, bromfiets en auto.

BEREKEN UW VOORDEEL


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste zakelijke deals: