Bestelautoverzekering

Vergelijken en afsluiten

Bestelautoverzekering

Vergelijken en afsluiten

Wij bieden u een ruim aanbod en een gunstige premie. Wij vergelijken voor u alle bestelautoverzekeringen. U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen en drie aanvullende verzekeringen. Het werkt heel eenvoudig. In een paar stappen kunt u de bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten. Wilt u Advies en Hulp? Neem dan contact op met een specialist. Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00  

Dekkingsoverzicht bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering WA
De WA bestelautoverzekering is verplicht. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bestelauto aan anderen toebrengt is gedekt.

Bestelautoverzekering WA+ Beperkt casco
De WA bestelautoverzekering is uit te breiden met een Beperkt Casco dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met dieren en ruitbreuk.

Bestelautoverzekering WA + Casco ( All-Risk )
De meest uitgebreide dekking is de All-Risk bestelautoverzekering. Met deze verzekering is ook aanrijding en van de weg raken gedekt.

Aanvullende verzekeringen

Service? Dat zit bij ons inbegrepen
Wij bieden niet alleen service bij het afsluiten van de bestelautoverzekering, maar ook tijdens de looptijd van de verzekering en bij schade. 

Zakelijk gebruik 
Gebruikt u de bestelauto zakelijk en/of voor uw eigen bedrijf? Dan moet u de bestelauto zakelijk verzekeren.

Polis en groene kaart
Bekijk de polis en groene kaart direct na afsluiting in uw eigen Polismap app. U kunt met deze handige app een schade bij ons melden, maar ook een wijziging doorgeven.

Is uw kennis van bestelautoverzekeringen beperkt? Download dan de Productwijzer Auto.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over de verzekering van een bestelauto

Pakketverzekering

Sluit alle verzekeringen af in 1 pakket: inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, reis, recht, ongeval, bromfiets en auto.

BEREKEN UW VOORDEEL


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: