Gezinsongevallenverzekering

Vergelijken en afsluiten

Gezinsongevallenverzekering

Vallen van de trap, een sportblessure, een ongeluk met de fiets. Het komt helaas vaak voor. Met de gezinsongevallenverzekering krijgt uzelf of uw nabestaanden bij overlijden of blijvende invaliditeit een bedrag uitgekeerdEen ongevallenverzekering is er voor iedereen. U kunt de verzekering voor uzelf of samen met uw partner of gezin sluiten. De kinderen zijn dan ook verzekerd. De hoogte van de uitkering van de verzekerde sommen bij overlijden of invaliditeit kunt u zelf samenstellen. De gezinsongevallenverzekering maakt onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wij vergelijken alle gezinsongevallenverzekeringen maar kunnen deze verzekering ook onderbrengen in één pakket tezamen met al uw andere verzekeringen.

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van de ongevallenverzekering? Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | za. 09:00 / 17:00 
Ook op zaterdag bereikbaar!

Vergelijken en afsluiten

Verzekeringspolis en Polismap app
U bekijkt de verzekeringspolis direct na afsluiting en acceptatie van dit VoordeelPakket via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere verzekeringen die u in het VoordeelPakket heeft afgesloten bekijken.

Hallo! Mogen wij u één tip geven?

VoordeelPakket
Een totaalklant geniet van nóg meer voordeel! Sluit de verzekering van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket. Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel nu een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af.

Tel.: 072-5092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00

Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor:

Veelgestelde vragen over een gezinsongevallenverzekering

Hoe sluit ik via De Kilometerverzekering een gezinsongevallenverzekering af?

Via deze website vult u uw gegevens in en beantwoordt u een paar vragen. Vervolgens vergelijken we een zeer ruim aanbod aan gezinsongevallenverzekeringen. De gezinsongevallenverzekering die het best bij u past kunt u vervolgens direct afsluiten. Deze verzekering maakt een onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade met de gezinsongevallenverzekering?

U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Tel. 072-5092263 ma. - zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Welkom bij De Kilometerverzekering!
×
Bent u voor het eerst op onze site?
Heeft u ons gevonden via BNR Nieuwsradio?