Koerier bestelautoverzekering

Voor zakelijk gebruik

Bestelautoverzekering voor zakelijk gebruik

Bestelautoverzekering koerier

U gebruikt de bestelauto voor als koerier / bezorging en wil deze ook goed verzekerd hebben. Wij bieden een bestelautoverzekering aan waarop uw werkzaamheden als koeriersdienst is gedekt. U kunt bij ons alle bestelautoverzekeringen voor de koeriersdienst met elkaar vergelijken. Betreft een het wagenpark? Dan bieden wij ook een wagenparkverzekering aan. Wilt u Advies of hulp? Neem dan contact op met een specialist. 

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Wagenparkverzekering? Wij maken graag een offerte voor uw hele vloot. Tel. 0725092263 

Meer over het verzekeren van een zakelijke bestelauto

€ 50,- Cashback actie bij meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket!
×

VoordeelPakket € 50,- Cashback actie 
Wanneer u bij ons 3 nieuwe schadeverzekeringen -bijvoorbeeld uw auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren- afsluit ontvangt u van ons éénmalig € 30,- CASHBACK! Sluit u 5 nieuwe verzekeringen bij ons af dan ontvangt u van ons éénmalig € 50,- CASHBACK! Verzekeringen die in het VoordeelPakket kunnen worden afgesloten zijn: een inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheid-, bromfiets-, brommobiel-, caravan,- motor-, camper-, rechtsbijstand-, gezinsongevallen- en autoverzekering.
Wilt u het VoordeelPakket meteen afsluiten dan kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00.