Youngtimerverzekering

Voor auto's vanaf 10 jaar oud

Youngtimerverzekering

Youngtimerverzekering
Uw auto kan bij ons als youngtimer worden verzekerd als de auto 10 jaar of ouder is. Wel moet de auto voldoen aan het criterium om een toekomstige klassieker te worden. We bedoelen daarmee dat de auto wel uniek in zijn soort moet zijn zoals een bijzondere Mercedes of een Porsche 911. Naast de standaarddekkingen zit er op deze youngtimerverzekering een aantal extra dekkingen. Speciaal voor autoliefhebbers is er o.a. ook dekking tijdens puzzelritten, clubevenementen en shows. Ook kent deze verzekering een 10% overdekking*. Een mooie youngtimer zal als het goed is elk jaar in waarde stijgen. Deze verzekering groeit daar dus in mee in waarde met in ieder geval 10% bij een schadegeval. Laat u na drie jaar de auto weer taxeren dan stelt de verzekeraar de waarde weer bij met de nieuwe getaxeerde waarde. Een bijkomend voordeel is ook dat er op een youngtimerverzekering in de meeste gevallen geen alarmeis zit. 

Voordelen van een youngtimerverzekering
Stel: u bezit een prachtige 10 jaar oude auto met een cataloguswaarde van € 100.000-. Uw auto is een toekomstig klassieker. U rijdt met de deze auto niet meer dan 10.000 kilometer per jaar. U heeft een normale autoverzekering bij een reguliere verzekeraar lopen. De premie die u nu voldoet voor uw All-Risk verzekering is berekend over de cataloguswaarde en is dus hoog. De is al wat op leeftijd maar toch betaalt u nog steeds de premie over de cataloguswaarde. Dat vinden wij niet normaal en bieden daar dus een goede verzekeringsoplossing voor aan. Bel ons voor een offerte. Tel. 0725092263 ma | zat. 09:00 / 17:00.

Kilometerpakketten youngtimerverzekering
Met een youngtimerverzekering kunt u kiezen uit verschillende kilometerpakketten. Hoe minder u rijdt hoe lager uw premie. En daar houden we van bij De Kilometerverzekering.

Contactformulier exclusief


Youngtimerverzekering voor een Porsche
Voor Porsche hebben wij een uitzondering gemaakt. Met een Porscheverzekering kunt u vanaf 8 jaar oud uw Porsche als youngtimer verzekeren. De premie die u voldoet zal dan alleen over de getaxeerde waarde worden berekend en dus niet over de volledige cataloguswaarde. Voorwaarde is dan dus wel dat de auto zal moeten worden getaxeerd. De kosten voor taxatie lopen uiteen van € 125,- tot € 175,-. In sommige gevallen bieden wij u het taxatierapport gratis aan. Een ander belangrijk voordeel is dat u waarschijnlijk het abonnement voor uw auto alarmsysteem kunt beëindigen. Dat scheelt u nog eens € 300,- per jaar. 

Nobel taxateurs & schade-experts

Youngtimerverzekering specificaties:  

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Meer over klassiekerverzekeringen

€ 50,- Cashback actie bij meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket!
×

VoordeelPakket € 50,- Cashback actie 
Wanneer u bij ons 3 nieuwe schadeverzekeringen -bijvoorbeeld uw auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren- afsluit ontvangt u van ons éénmalig € 30,- CASHBACK! Sluit u 5 nieuwe verzekeringen bij ons af dan ontvangt u van ons éénmalig € 50,- CASHBACK! Verzekeringen die in het VoordeelPakket kunnen worden afgesloten zijn: een inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheid-, bromfiets-, brommobiel-, caravan,- motor-, camper-, rechtsbijstand-, gezinsongevallen- en autoverzekering.
Wilt u het VoordeelPakket meteen afsluiten dan kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00.