Youngtimerverzekering

Voor auto's vanaf 10 jaar oud

Youngtimerverzekering

Youngtimerverzekering
Uw auto kan bij ons als youngtimer worden verzekerd als de auto 10 jaar of ouder is. Wel moet de auto voldoen aan het criterium om een toekomstige klassieker te worden. We bedoelen daarmee dat de auto wel uniek in zijn soort moet zijn zoals een bijzondere Mercedes of een Porsche 911. Naast de standaarddekkingen zit er op deze youngtimerverzekering een aantal extra dekkingen. Speciaal voor autoliefhebbers is er o.a. ook dekking tijdens puzzelritten, clubevenementen en shows. Ook kent deze verzekering een 10% overdekking*. Een mooie youngtimer zal als het goed is elk jaar in waarde stijgen. Deze verzekering groeit daar dus in mee in waarde met in ieder geval 10% bij een schadegeval. Laat u na drie jaar de auto weer taxeren dan stelt de verzekeraar de waarde weer bij met de nieuwe getaxeerde waarde en komt daar de 10% weer op in het geval de waarde nog verder is gestegen. Bijkomend voordeel is ook dat er op een youngtimerverzekering in de meeste gevallen geen alarmeis zit. Wij treden als dealer op voor Turien & Co assuradeuren en bieden deze youngtimerverzekering voordelig aan. Offerte? Tel. 072-5092263.

Voordelen van een youngtimerverzekering
Stel: u bezit een prachtige 10 jaar oude auto met een cataloguswaarde van € 100.000-. Uw auto is een toekomstig klassieker. U rijdt met de deze auto niet meer dan 10.000 kilometer per jaar. U heeft een normale autoverzekering bij een reguliere verzekeraar lopen. De premie die u nu voldoet voor uw All-Risk verzekering is berekend over de cataloguswaarde en is dus hoog. De is al wat op leeftijd maar toch betaalt u nog steeds de premie over de cataloguswaarde. Dat vinden wij niet normaal en bieden daar dus een goede verzekeringsoplossing voor aan. Youngtimerverzekering offerte aanvragen? Tel. 072-5092263 ma | zat. 09:00 / 17:00.

Kilometerpakketten youngtimerverzekering
Met een youngtimerverzekering kunt u kiezen uit verschillende kilometerpakketten. Hoe minder u rijdt hoe lager uw premie. En daar houden we van bij De Kilometerverzekering.

Contactformulier exclusief


Youngtimerverzekering voor Porsche
Voor Porsche hebben wij een uitzondering gemaakt. Met onze Porscheverzekering kunt u vanaf 8 jaar oud uw Porsche als youngtimer verzekeren. De premie die u voldoet zal dan alleen over de getaxeerde waarde worden berekend en dus niet over de volledige cataloguswaarde. Voorwaarde is dan dus wel dat de auto zal moeten worden getaxeerd. De kosten voor taxatie lopen uiteen van € 125,- tot € 175,-.  Een ander belangrijk voordeel is dat u waarschijnlijk het abonnement voor uw auto alarmsysteem kunt beëindigen. Dat scheelt u nog eens € 300,- per jaar.

Youngtimerverzekering specificaties:  

Maak meteen een afspraak om de waarde van uw auto te laten taxeren:

Nobel taxateurs & schade-experts

Heeft u interesse in onze youngtimerverzekering of wilt u een youngtimerverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Meer over klassiekerverzekeringen