Autoverzekering vergelijken

Vergelijken van premies

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Vergelijken van premies Autoverzekering

Het is slim om de autoverzekering te vergelijken. De premieverschillen tussen de verschillende aanbieders lopen nogal uiteen. De hoogte van de premie hangt natuurlijk wel af van het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Wij helpen u graag met het vergelijken van autoverzekeringen. De Kilometerverzekering.nl vergelijkt autoverzekeringen van de meeste autoverzekeraars. Door slimme afspraken met verzekeraars te maken kunnen wij de autoverzekering vaak goedkoper aanbieden dan dat de verzekeraar dat zelf kan. Dit komt omdat wij heel veel autoverzekeringen hebben afgesloten bij die autoverzekeraars. 

U kunt ook in onze vergelijking kiezen voor een Kilometerverzekering. De premie van een Kilometerverzekering is afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt. De premie van een traditionele autoverzekering is in hoge mate afhankelijk van het aantal opgebouwde schade vrije jaren. Met beide verzekeringen kunt u schadevrije jaren opbouwen. Alle soorten autoverzekeringen treft in deze vergelijking aan. U kunt dus optimaal profiteren van een lage premie.

Aanvullende dekkingen:

De hoogte van de premie hangt af van het kilometrage, het aantal opgebouwde schadevrije jaren en de dekkingsvorm. Wilt u ons Advies en Hulp

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Lees meer over autoverzekeringen

Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: