Snorfietsverzekering afsluiten

Vergelijken en afsluiten

Snorfietsverzekering: vergelijken en afsluiten

U zoekt een voordelige snorfietsverzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vergelijken alle aanbieders. Een snorfiets kan niet harder dan 25 kilometer per uur. Verzeker uw snorfiets in 5 minuten. U kunt de verzekering direct bij ons afsluiten. Wilt u ons Advies? Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Verschillende dekkingsvormen:

WA snorfietsverzekering
In Nederland is het wettelijk verplicht een WA-snorfietsverzekering af te sluiten. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid.

WA + Diefstal snorfietsverzekering
Een WA + Diefstal snorfietsverzekering is een uitgebreidere dekking dan de WA-verzekering. Naast de dekking van de WA-snorfietsverzekering wordt ook diefstal van uw snorfiets gedekt.

WA + Casco snorfietsverzekering
Omdat een WA + Casco snorfietsverzekering uw snorfiets tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risk snorfietsverzekering genoemd. Naast de dekking van de WA verzekering en de diefstalverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen snorfiets veroorzaakt door botsing, omvallen, slippen en van de weg raken.

Opzittendenverzekering 
Als bij een ongeval een opzittende van het voertuig letsel oploopt, invalide raakt of om het leven komt zorgt deze verzekering ervoor dat er een bedrag wordt uitgekeerd.

Rechtsbijstand ( verhaalsrechtsbijstand )
Met deze verhaalsdekking heeft u recht op bijstand bij verhalen van de schade op een tegenpartij.

Polis en groene kaart
U bekijkt de polis van uw snorfiets en groene kaart direct na afsluiting van de snorfietsverzekering via onze online Polismap op: mijn.polismap.nl en u krijgt toegang tot onze Polismap app via uw smartphone of desktop. Ook kunt u offline en online schades melden met de app. Zo kunt u ons daarvan direct op de hoogte stellen.

Blog snorfietsverzekering

Lees alles over snorfietsverzekeringen, verschillende dekkingen en waar u op moet letten bij het afsluiten van een snorfietsverzekering in onze blog: Bromfietsverzekering: Voordelig maar wel goed verzekerd op weg. Lees meer...

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over een snorfietsverzekering

Pakketverzekering

Sluit alle verzekeringen af in 1 pakket: inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, reis, recht, ongeval, bromfiets en auto.

BEREKEN UW VOORDEEL


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: