Zakenreisverzekering

Zakenreisverzekering

Zakenreisverzekering

Zakenreizen zijn toegespitst op reizen naar zakenrelaties, beurzen of congressen en vallen niet standaard onder een particuliere reisverzekering. Ook zijn werkzaamheden in het buitenland veelal meeverzekerd. Indien u veel op reis gaat voor zaken dan adviseren wij u een zakenreisverzekering af te sluiten. Uiteraard kunt u de zakenreisverzekering uitbreiden met een particuliere reisverzekering.

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van de zakenreisverzekering? Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | za. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Vergelijken en afsluiten 

Verzekeringspolis en Polismap app
U bekijkt de verzekeringspolis direct na afsluiting en acceptatie van dit VoordeelPakket via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere verzekeringen die u in het VoordeelPakket heeft afgesloten bekijken.

Veelgestelde vragen over een reisverzekering

Hoe sluit ik via De Kilometerverzekering een reisverzekering af?

Via deze website vult u uw gegevens in en beantwoordt u een paar vragen. Vervolgens vergelijken we een zeer ruim aanbod aan reisverzekeringen. De reisverzekering die het best bij u past kunt u vervolgens direct afsluiten. Deze verzekering maakt een onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat dekt een reisverzekering?

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens uw vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat is het verschil tussen een kortlopende en doorlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering dekt één vakantiereis. De kortlopende reisverzekering sluit u af als u gemiddeld zo’n twee weken per jaar op vakantie gaat. Met een doorlopende reisverzekering bent u een jaar lang voor alle vakantiereizen verzekerd en deze verzekering wordt jaarlijks verlengd. Gaat u dus regelmatig op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering geschikt. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe lang kan ik op reis met een reisverzekering?

Met een kortlopende reisverzekering kunt u maximaal 180 dagen aaneengesloten op reis gaan. De doorlopende reisverzekeringen hebben standaard een reisduur van maximaal 60 aaneengesloten dagen en dit kunt u uitbreiden naar 180 aaneengesloten dagen. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Waarom moet ik medische kosten meeverzekeren op een reisverzekering?

Het is verstandig om medische kosten bij te verzekeren op uw reisverzekering, ook als u al over een zorgverzekering in Nederland beschikt. Als de medische kosten zijn meeverzekerd op je polis vergoedt de reisverzekering altijd de kostprijs van medisch noodzakelijke behandelingen in het buitenland en dus ook kosten die door de zorgverzekering niet vergoed worden. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat is een zakenreisverzekering?

Zakenreizen zijn toegespitst op reizen naar zakenrelaties, beurzen of congressen en vallen niet standaard onder een particuliere reisverzekering. Ook zijn werkzaamheden in het buitenland veelal meeverzekerd. Indien u veel op reis gaat voor zaken dan adviseren wij u een zakenreisverzekering af te sluiten. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Kan ik zakenreizen ook meeverzekeren

Een doorlopende particuliere reisverzekering kunt u uitbreiden met een doorlopende zakenreisverzekering en andersom. Reisverzekeringen voor zakenreizen zijn toegespitst op reizen naar zakenrelaties, beurzen of congressen en vallen niet standaard onder een particuliere reisverzekering. Ook zijn werkzaamheden in het buitenland veelal meeverzekerd. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar! 

Wat is een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering betaalt de reissom deels of in zijn geheel als de geboekte vakantie door persoonlijke en onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan óf moet worden afgebroken. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade?

In geval van schade neemt u contact op met de alarmcentrale. U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Tel. 0725092263 ma. - zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Maak bij ons de beste deals voor zakelijke verzekeringen