Foodtruckverzekering

Maatwerk offerte opvragen

Zakelijke verzekering

Foodtruckverzekering

In uw foodtruck maakt u de lekkerste gerechten voor bezoekers van concerten, festivals en feesten. Uw foodtruck is uw visitekaartje en moet er goed uit zien. Met de investering in uw foodtruck gaat u bedrijf omzet maken en dat betekent ook dat u uw foodtruck en inventaris ook goed wilt verzekeren. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. In foodtrucks met keukenfaciliteiten is het risico op brand relatief hoog. Verzeker daarom uw foodtruck bij ons. Neem contact op met één van onze adviseurs voor een offerte of verzeker uw foodtruck direct. Bekijk ook onze andere horecaverzekeringen.

Telefoonnummer: 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Contactformulier


Meer informatie over bestelauto bedrijf

€ 50,- Cashback actie bij meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket!
×

VoordeelPakket € 50,- Cashback actie 
Wanneer u bij ons 3 nieuwe schadeverzekeringen -bijvoorbeeld uw auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren- afsluit ontvangt u van ons éénmalig € 30,- CASHBACK! Sluit u 5 nieuwe verzekeringen bij ons af dan ontvangt u van ons éénmalig € 50,- CASHBACK! Verzekeringen die in het VoordeelPakket kunnen worden afgesloten zijn: een inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheid-, bromfiets-, brommobiel-, caravan,- motor-, camper-, rechtsbijstand-, gezinsongevallen- en autoverzekering.
Wilt u het VoordeelPakket meteen afsluiten dan kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00.