Bestelautoverzekering bedrijf

Voor zakelijk gebruik

Bestelautoverzekering voor zakelijk gebruik

Bestelautoverzekering afsluiten

De zakelijke bestelauto is de motor van uw bedrijf en moet dus goed verzekerd zijn. U gebruikt hem tenslotte bijna dagelijks om uzelf, uw personeel en goederen of gereedschappen te vervoeren. Een bestelauto voor zakelijk gebruik kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wij bieden u een ruim aanbod en een gunstige premie. Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen voor het bedrijf. U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen en drie aanvullende verzekeringen. In een paar stappen kunt u de zakelijke bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten.

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van de zakelijke bestelautoverzekering? Onze adviseurs helpen u graag.

Telefoonnummer: 0725092263 ma. | za. 09:00 / 17:00 
Ook op zaterdag bereikbaar!

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Dekkingsoverzicht zakelijke bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering WA
De WA bestelautoverzekering is verplicht. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bestelauto aan anderen toebrengt is gedekt.

Bestelautoverzekering WA+ Beperkt casco
De WA bestelautoverzekering is uit te breiden met een Beperkt Casco dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met dieren en ruitbreuk. De verzekering keert exclusief btw uit indien u deze kunt verrekenen.

Bestelautoverzekering WA + Casco ( All-Risk )
De meest uitgebreide dekking is de All-Risk bestelautoverzekering. Met deze verzekering is ook aanrijding en van de weg raken gedekt. De verzekering keert exclusief btw uit indien u deze kunt verrekenen.

Aanvullende verzekeringen bestelauto 

Service? Dat zit bij ons inbegrepen
Wij bieden niet alleen service bij het afsluiten van de zakelijke bestelautoverzekering, maar ook tijdens de looptijd van de verzekering en bij schade. 

Polis en groene kaart 
U bekijkt de polis en de groene kaart direct na afsluiting en acceptatie via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere zakelijke verzekeringen die u via ons heeft afgesloten bekijken.

Meer over het verzekeren van een zakelijke bestelauto

Wagenparkverzekering? Wij maken graag een offerte voor uw hele vloot. Tel. 0725092263 

Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor zakelijke verzekeringen