Goederenverzekering

Onderdeel van een bedrijfspakketverzekering

Goederenverzekering

Een goederenverzekering is een verzekering die kan worden afgesloten in een pakketverzekering voor het bedrijf. Deze verzekering sluit u af indien uw bedrijf beschikt over een voorraad goederen / handelsvoorraad. De waarde van de aanwezige goederen / voorraad kan alleen verzekerd worden op een goederenverzekering in combinatie met een inventarisverzekering. Enkel en alleen een goederenverzekering afsluiten is dan ook niet mogelijk. De hoogte van de waarde en de inkoopwaarde van de voorraad kan fluctueren, daar moet met het bepalen van de verzekerde som rekening mee worden gehouden. Wanneer u goederen vervoert met uw bestelauto is het aan te bevelen om een vervoer eigen goederenverzekering als aanvulling op dit pakket af te sluiten. Zo zijn uw goederen die onderweg zijn ook gedekt.

Goederenverzekering afsluiten
Wij vergelijken alle zakelijke aanbieders en zoeken voor u de voordeligste combinaties waardoor u nooit te veel betaalt voor een pakketverzekering voor het bedrijf.
U kunt de goederenverzekering in combinatie met een inventarisverzekering voor het bedrijf direct bij ons aanvragen. U kunt dit pakket gelijk uitbreiden met een AVB-verzekering, gebouwenverzekering of een andere zakelijke verzekering. Wilt u ons Hulp of Advies? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Alle zakelijke verzekeringen afsluiten in 1 pakket. Het gemak van alles onder 1 dak!

Vergelijken en afsluiten

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Maak bij ons de beste deals voor zakelijke verzekeringen