Vereende autoverzekering

Tel. 085-2100104 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Vereende autoverzekering afsluiten          

Vereende autoverzekeringen: offerte / premie Tel. 085-2100104 

Wilt u een offerte ontvangen van de Vereende verzekeringen ( voorheen Rialto verzekeringen ) voor een autoverzekering dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Vereende ( v.h. Rialto verzekeringen ) werkt alleen met het intermediair samen. Bij een Vereende autoverzekering moet u rekening houden met een hogere premie dan normaal. Dit komt omdat de Vereende autoverzekering speciaal is gemaakt voor automobilisten die niet meer bij een reguliere maatschappij de auto kunnen verzekeren. De Vereende heeft geen acceptatieplicht. U kunt ook niet direct dekking verkrijgen op een verzekering. Ook geen voorlopige dekking. Bekijk de polisvoorvoorwaarden en verzekeringskaarten van Vereende verzekeringen

Premiebetaling
De eerste premie moet voor een kwartaal ( 3 maanden ) bij vooruitbetaling worden voldaan. Pas nadat u van ons een bevestiging van dekking hebt ontvangen kunt u rechten ontlenen aan een polis. Na het eerste kwartaal is premiebetaling per maand in alle gevallen mogelijk.

Offerte
Wij maken eerst een Vereende offerte en leggen u deze voor. Daarna kunt u besluiten de Vereende autoverzekering of andere verzekering bij ons af te sluiten. Vraag nu een offerte aan.

Telefoonnummer 085-2100104 ma. | zat. 09:00 / 17:00 

of vul het contactformulier in op deze pagina.


U komt in aanmerking voor een Vereende autoverzekering:  

Bijzonderheden van een Vereende autoverzekering: 

Vereende bonus/malus korting

Telefoonnummer 085-2100104 ma. | zat. 09:00 / 17:00 

of vul het contactformulier in op deze pagina.

Contactformulier


Meer over Vereende verzekeringen