Dienstenwijzer

De Kilometerverzekering

Dienstenwijzer:

Wie is De Kilometerverzekering

De Kilometerverzekering BV is een onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen Noord-Holland en bemiddelt in schadeverzekeringen via internet. In augustus 2007 hebben wij de kilometerverzekering gelanceerd. Een kilometerverzekering kunt u alleen afsluiten via onze website. Op onze website kunt u ook van andere autoverzekeraars de premies vergelijken en de polis direct afsluiten. Daarnaast doen wij nog tal van andere verzekeringen die met name gericht zijn op mobiliteit.

Waar vindt u De Kilometerverzekering 

U kunt verzekeringen, zoals een kilometerverzekering, autoverzekering of pakketverzekering afsluiten via de website van DeKilometerverzekering.nl. U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken. Onze medewerkers zitten voor uw klaar.

Schade melden

U neemt altijd contact met ons op. U hoeft dus niet contact op te nemen met de verzekeraar zelf. Wij onderhouden voor u de contacten. Deze service zit bij de premie inbegrepenKijk voor verdere uitleg op onze schade melden pagina.

Wijzigingen doorgeven

U neemt hiervoor ook contact op met DeKilometerverzekering.nl. Wij dragen er zorg voor dat de verzekeraar van een wijziging op de hoogte zal worden gesteld. En dat deze zal worden verwerkt.

Contactgegevens bezoekadres: 

DeKilometerverzekering.nl kantoorhoudende aan de Oude Bergerweg 9-B te Bergen N.H. (Dit is geen postadres)

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00

Op zaterdag zijn wij alleen bereikbaar voor autowijzigingen of nieuwe afsluitingen.

Op telefoonnummer 072-5092263 en via internet 24 uur per dag ( www.kilometerverzekering.nl ).

Correspondentieadres 

DeKilometerverzekering.nl

Postbus 167

1860 AD Bergen

Telefoonnummer: 072-5092263

Faxnummer: 072-5091255

E-mailadres: info@dekilometerverzekering.nl

Website: www.dekilometerverzekering.nl

Handelsregister KvK

Wij zijn ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 64737470.

De Kilometerverzekering is een handelsnaam van De Kilometerverzekering BV en is tevens geregistreerd in het merkenregister van de Benelux.

Adviesvrij

Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen. De selectie van aanbieders geschiedt objectief.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrecht of een aandeel in ons kapitaal.

Aard van de dienstverlening

Op grond van onze Wft-vergunning mogen wij adviseren en bemiddelen in: 

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) onder nummer 12043813

Execution only

Als u zonder advies van DeKilometerverzekering, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld. Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten. In geval van execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie.

Waar liggen onze verdiensten

Wij werken op basis van provisie. Wij brengen u geen aparte kosten in rekening. De provisie is verrekend in de premie. Wij vinden het belangrijk u als klant inzicht te geven in onze verdiensten. Onze medewerkers worden in hun advies niet gestuurd of beloond door provisie of omzet. Onze medewerkers hebben een vast loon. Onze medewerkers hebben dus geen belang om u te adviseren voor een product waar de meeste provisie op zit. Wij willen met u een duurzame relatie opbouwen en willen hierover transparant zijn.

Provisie per polis / productgroep in percentages van de premie exclusief assurantiebelasting

Kilometerverzekering autoverzekering 13%

Kilometerverzekering rechtsbijstandverzekering 20%

Kilometerverzekering schadeverzekering voor inzittenden 15%

Kilometerverzekering pechhulpverzekering 15%

Normale autoverzekering tussen de 15% en 20%

Bromfietsverzekering 20%

Bestelautoverzekering 15%

Motorfietsverzekering 20%

Pechhulpverzekering 15%

Reisverzekering 20%

Caravanverzekering 20%

Rechtsbijstandverzekering 20%

Rijgedragverzekering 15%

Pakketverzekering 25%

Aansprakelijkheidsverzekering 25%

Ongevallenverzekering 25%

Inboedelverzekering Tussen de 20% en 27,50%

Opstalverzekering Tussen de 20% en 27,50%

VoordeelPakket 20%

Ziekteverzuimverzekering 10%

Bij DeKilometerverzekering.nl heeft u uw polismap altijd online en inzichtelijk

Wij hechten grote waarde aan digitale informatievoorziening. Via uw eigen Polismap app heeft u toegang tot al uw verzekeringen. U logt in via onze inlogpagina: mijn.polismap.nl. Dat kunt u doen met uw desktop, tabet of smartphone. De Polismap app biedt u nog meer gemak: 

Opleidingen / deskundigheid van medewerkers DeKilometerverzekering.nl

Wij onderscheiden ons duidelijk in opleidingsniveau. Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van een assurantie B-diploma / WFT of zijn hiervoor in de leer. Daarnaast mag u van ons verwachten dat wij deze kennis up-to-date houden middels PE-plus certificaten. Onze medewerkers moeten de verplichte PE-punten behalen om aan u advies te mogen blijven uitbrengen..

Heeft u een klacht?

Uiteraard doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden dan vragen wij u dit ons te laten weten. Wij doen er alles aan om uw klacht op te lossen. Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachteninstituut KiFiD. Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225. Klachteninstituut: KiFiD, Postbus 93257, 2509 AG Den-Haag.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: