Dekkingen autoverzekering

Dekkingsoverzicht

Welke dekking kiezen

Autoverzekering

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw verzekering. En u wilt ook zeker niet voor verrassingen komen te staan. Hieronder hebben wij de verschillende dekkingsvormen van een autoverzekering beschreven. Wilt u ons advies? Telefoonnummer: 072-5092263

Autoverzekering

WA ( wettelijke aansprakelijkheid ) 

De WA autoverzekering dekt de schade die u andere personen of hun eigendommen toebrengt bij het gebruik van uw auto. Een veilig gevoel en bovendien wettelijk verplicht. Indien de verzekeraar een schade moet uitkeren die niet kan worden verhaald verliest u 5 schadevrije jaren. Deze dekking wordt vaak gekozen door mensen met een auto van 8 jaar of ouder.

► Schade aan derden

Autoverzekering

WA + Extra, WA Plus, WA + Beperkt casco

Met de WA + Extra autoverzekering bent u, naast de dekking voor schade die u anderen toebrengt ( WA ), ook voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. Het Extra gedeelte bestaat uit ruitschade, brandschade, stormschade en diefstal en aanrijding met dieren. Als u een schade claimt die onder de Extra dekking valt dan heeft dat geen gevolgen voor uw premie. Deze dekking wordt vaak gekozen door mensen met een auto tussen de 4 en 8 jaar oud.

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren

Autoverzekering

WA + Casco, All-Risk 

Met de WA + Casco autoverzekering en de All-Risk autoverzekering bent u, naast de dekking voor schade die u anderen toebrengt, ook zeer uitgebreid verzekerd voor schade die u door eigen schuld toebrengt aan uw auto. Indien de verzekeraar een schade moet uitkeren die niet kan worden verhaald verliest u 5 schadevrije jaren. Deze dekking wordt vaak gekozen door mensen met een auto tussen de 0 en 4 jaar oud. 

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren
► Vandalisme
► Schade eigen auto ( aanrijding, slippen en te water raken )

Aanvullende dekkingen autoverzekering 

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Meer informatie over autoverzekeringen