Motorverzekering

Vergelijken en afsluiten

Motorverzekeringen: vergelijken en afsluiten

Bij ons is de goedkoopste motorverzekering snel gevonden. Wij vergelijken alle motorverzekeringen voor u en zetten ze netjes op een rij.  Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van de motorverzekering? Onze adviseurs helpen u graag. Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | za. 09:00 / 17:00 ( ook op zaterdag bereikbaar! )

Er zijn drie motorverzekeringen: 

En u kunt kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

Polis en groene kaart 
U bekijkt de polis en de groene kaart direct na afsluiting en acceptatie van dit VoordeelPakket via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere verzekeringen die u in het VoordeelPakket heeft afgesloten bekijken.

Hallo! Mogen wij u één tip geven?

VoordeelPakket ( *€ 25,- tegoedbon )
Een totaalklant geniet van nóg meer voordeel! Sluit de verzekering van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket. Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel nu een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af. 

VoordeelPakket

Tel.: 0725092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00

Meer informatie over de motorverzekering

Veelgestelde vragen over een motorverzekering

Hoe sluit ik via De Kilometerverzekering een motorverzekering af?

Via deze website vult u uw gegevens in en beantwoordt u een paar vragen. Vervolgens vergelijken we een zeer ruim aanbod aan motorverzekeringen. De motorverzekering die het best bij u past kunt u vervolgens direct afsluiten. Deze verzekering maakt een onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Is mijn motor direct verzekerd?

Na het online aanvragen van een verzekering krijgt u per e-mail een bevestiging van dekking van de door u aangevraagde motorverzekering. In de meeste gevallen zal de verzekeraar uw aanvraag meteen accepteren. Na acceptatie door de verzekeraar volgen de polis en groene kaart direct per e-mail.

Heeft u geen voorlopige dekking gekregen?
Dan kan het zijn dat de verzekeraar aanvullende vragen heeft over het aangeboden risico, of niet alle gegevens juist zijn ingevuld. In dat geval nemen wij contact met u op. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe ontvang ik de groene kaart van mijn motorverzekering?

Een groene kaart ontvangt u direct na het aanvragen per e-mail. Ook kunt u de groene kaart altijd bekijken in uw eigen Polismap app. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Ben ik verplicht om een verzekering voor mijn motor af te sluiten?

Iedereen die een kenteken op naam heeft staan, staat geregistreerd bij de RDW. Volgens de wet is iedere bezitter van een motor of een ander gemotoriseerd voertuig verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor het voertuig, zolang het kenteken op naam staat. Indien bij een register controle van de RDW blijkt dat de motor niet verzekerd is, kunt u mogelijk een boete krijgen. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Nemen jullie schadevrije jaren over van mijn vorige verzekeraar?

Ja, wij nemen de schadevrije jaren van een vorige motorverzekering over. Wilt u dat wij deze schadevrije jaren overnemen? Geef dan uw opgebouwde schadevrije jaren op tijdens de aanvraag van de motorverzekering. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe moet ik de motor beveiligen?

Als u diefstal meeverzekerd hebt, is minimaal een ART categorie 4 goedgekeurd motorslot vereist. Afhankelijk van de verzekerde waarde van de motor kunnen aanvullende eisen worden gesteld. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Bieden jullie ook een winterstop dekking aan?

Bij sommige verzekeringsmaatschappijen kunt u op de premie van de motorverzekering besparen door te kiezen voor een winterstop dekking. Hierbij is schade ontstaan door het rijden ( WA-schade ) met de motor niet gedekt gedurende de winter. De winterstopperiode geldt van 1 december tot 1 maart. Maakt u het hele jaar gebruik van uw motor dan is een winterstop dekking niet handig. Kiest u voor een winterstop in combinatie met een Beperkt Casco of Volledig Casco motorfietsverzekering dan is de motorfiets in de stalling wél het hele jaar door verzekerd tegen onder andere diefstal of schade door brand. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Mijn motor staat stil. Moet ik deze evengoed verzekeren?

Ja, ook al gebruikt u de motor niet, dan nog bent u verplicht om de motor minimaal tegen WA ( Wettelijke Aansprakelijkheid ) te verzekeren. U kunt er wel voor kiezen om voor de motor een schorsing aan te kopen bij de RDW of het Postkantoor. De verzekeringsplicht vervalt na een schorsing, maar dan mag u er ook niet meer mee op de openbare weg rijden. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Kan ik mijn helm, motorkleding en schoenen ook verzekeren?

Jazeker, de aanvullende dekking voor schade aan de helm en motorkleding biedt dekking voor de bestuurder en de eventuele duopassagier. Ook wanneer er niet met de motor wordt gereden. U kunt kiezen uit pakketten vanaf € 500,- tot en met € 2.500,- en alles wat er tussen zit. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!      

De verzekeraar wil mijn motorverzekering niet accepteren. Wat nu?

Wanneer uw motorverzekering niet geaccepteerd kan worden dan is er altijd nog een mogelijkheid om bij ons een offerte op te vragen voor een motorverzekering van de Vereende. Bij deze verzekeraar kunnen wij altijd een oplossing vinden voor het verzekeren van uw motor. Telefoonnummer: 0852100104  ma. | za. 09:00 / 17:00 Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade?

U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Tel. 0725092263 ma. - zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!