Met pech langs de weg

Met pech langs de weg

U gaat heerlijk weg met de auto, een weekendje touren of gewoon naar familie verderop in het land. En wat nu? Uw auto komt met pech langs de kant van de weg te staan. Uitermate vervelend….. want wie helpt u nu en wat moet u nu doen? Hoe werkt pechhulp eigenlijk en heeft u er daadwerkelijk iets aan?

Daar kunnen we kort over zijn…. Uiteraard heeft u er iets aan, heel veel zelfs! Wij kunnen uw pechhulpverzekering bij verschillende aanbieders onderbrengen. Een voorbeeld daarvan is Allianz Global Assistance. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u weer op weg te helpen in zowel binnen- als buitenland. Zij hebben een uitgebreid netwerk van professionele hulpdiensten die over vakkundig personeel en materiaal beschikken voor de beste hulp bij pech, ongeacht of u met de auto of motor onderweg bent.

Maar stel nou…. u gaat met de motor op pad en krijgt pech. Gaat dat dan anders in zijn werk?

Het is ook mogelijk om pechhulp voor de motor af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om voor een paar euro per maand een extra module af te sluiten die het recht geeft om, in geval van pech, voor een vervangende motor in plaats van auto te kiezen. Dit is geldig in de gebieden waarvoor pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland dus! Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van pechhulp in Nederland die u deze mogelijkheid geeft. Deze pechhulp verzekering is dus ook onmisbaar als u met de motor op vakantie gaat!

Pechhulpverzekering bij De Kilometerverzekering

U kunt kiezen uit Nederland- of Europa-dekking, met of zonder de eigen woonplaats. Het is dus mogelijk pechhulp af te sluiten voor uw auto en motor, maar ook zeker voor uw bestelauto! U kunt de dekking heel gemakkelijk aan uw polis toevoegen via onze website. Of even bellen natuurlijk op Tel. 072-5092263. Zo gedaan, heel eenvoudig.

Wat is voor u de veiligste situatie bij pech langs de weg?

U kunt zich vast voorstellen dat het best gevaarlijk kan zijn om met pech langs de weg te staan, zeker langs een snelweg uiteraard. Al dat voorbij razende verkeer! Probeert u zo snel mogelijk met uw auto op de vluchtstrook te komen en parkeer de auto zo veel mogelijk naar rechts. Ook is het raadzaam uw wielen naar rechts te draaien. Mocht u wel van achter aangereden worden door iemand, schiet uw auto in ieder geval niet de weg op. Zet u a.u.b. ook direct uw alarmlichten aan en verlaat (indien mogelijk) via de rechterportier de auto. Als u in het bezit bent van een veiligheidshesje trekt u deze uiteraard aan en zet u uw gevarendriehoek op de weg. Medepassagiers kunnen het beste direct over de vangrail stappen, daar staan zij het veiligst. O en trouwens.. vergeet u niet belangrijke spullen uit de auto te halen? Wel zo handig!

Wij van De Kilometerverzekering willen het voor u zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Onze website biedt veel informatie betreffende een pechhulpverzekering, maar uiteraard staan wij u ook graag te allen tijde telefonisch te woord. Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor u op 072-5092263 of via info@dekilometerverzekering.nl.

De Kilometerverzekering | Wie weinig rijdt is minder kwijt!

Bekijk alle blogs