Gebouwenverzekering

Onderdeel van een bedrijfspakketverzekering

Gebouwenverzekering

Een gebouwenverzekering is een verzekering die kan worden afgesloten in een pakketverzekering voor het bedrijf. De gebouwenverzekering voorziet onder andere in een schadevergoeding na brand, ontploffing, aanrijding, rook- en roetschade, blikseminslag, luchtvaartuigen, storm, stoom, waterschade, neerslag, inbraak of een poging daartoe, maar ook kwaadwillige beschadiging na inbraak aan uw bedrijfspand. Wij adviseren u de herbouwwaarde te laten taxeren door een taxateur. Zo voorkomt u onderverzekering en loopt u niet het risico dat u bij schade minder krijgt uitgekeerd. Bezit u meerdere ( beleggings-)panden neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer: 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Gebouwenverzekering afsluiten
Wij vergelijken alle zakelijke aanbieders en zoeken voor u de voordeligste combinaties waardoor u nooit te veel betaald voor een pakketverzekering voor het bedrijf.
U kunt de gebouwenverzekering voor het bedrijf direct bij ons aanvragen. U kunt dit pakket gelijk uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering ( AVB ) voor het bedrijf of een AVB als bezitter van onroerend goed of een andere zakelijke verzekering. Wilt u ons Hulp of Advies? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Het lijkt ons prettig om met u het gesprek aan te gaan om te kijken wat wij u kunnen aanbieden.

Alle zakelijke verzekeringen afsluiten in 1 pakket. Het gemak van alles onder 1 dak!

Vergelijken en afsluiten

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Maak bij ons de beste deals voor zakelijke verzekeringen