Bedrijfsautoverzekering

Vergelijken en afsluiten

Verzekering voor zakelijk gebruik

Bedrijfsautoverzekering

Een bedrijfsauto die zakelijk gebruikt wordt en die voorkomt op de balans van uw bedrijf is een bedrijfsautoverzekering voor zakelijk gebruik. Uw zakelijke bedrijfsauto kan op eigen naam staan of op de BV, eenmanszaak of VOF. De bedrijfsauto van de zaak verzekert exclusief de BTW. U hoeft zelf niet de regelmatige bestuurder te zijn van de bedrijfsauto. Dat kan ook een personeelslid van u zijn. U geeft dan wel de regelmatige bestuurder aan ons op. Vergelijk nu alle zakelijke bedrijfsautoverzekeringen: 

Telefoonnummer: 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Meer over zakelijke autoverekeringen

€ 50,- Cashback actie bij meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket!
×

VoordeelPakket € 50,- Cashback actie 
Wanneer u bij ons 3 nieuwe schadeverzekeringen -bijvoorbeeld uw auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren- afsluit ontvangt u van ons éénmalig € 30,- CASHBACK! Sluit u 5 nieuwe verzekeringen bij ons af dan ontvangt u van ons éénmalig € 50,- CASHBACK! Verzekeringen die in het VoordeelPakket kunnen worden afgesloten zijn: een inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheid-, bromfiets-, brommobiel-, caravan,- motor-, camper-, rechtsbijstand-, gezinsongevallen- en autoverzekering.
Wilt u het VoordeelPakket meteen afsluiten dan kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00.