Premium verzekeringen

Turien & Co More than just insurance

Premium verzekeringen
Turien & Co assuradeuren

De Premium verzekeringen van Turien & Co assuradeuren zijn met name geschikt voor klanten met een meer dan gemiddeld inkomen en bezit. U geniet van uw mooie woning die onder architectuur is gebouwd. U bent in het bezit van een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep of u heeft wellicht mooie kunstwerken in uw woning. De Premium verzekeringen van Turien & Co assuradeuren komt tegemoet aan uw wensen op verzekeringsgebied. Wij bieden maatwerk en service afgestemd op uw specifieke behoeften, zodat uw bijzondere en waardevolle bezittingen uitstekend verzekerd zijn.

Wanneer meerdere verzekeringen worden samengevoegd in ons Premium verzekeringspakket krijgt u extra korting. De korting op dit pakket loopt op tot 8%. Wij werken samen met u graag toe naar een totaalrelatie. Dat is voor u belangrijk omdat u als totaalrelaties van ons een totaaladvies kunt verwachten. Denkt u bijvoorbeeld aan preventie, het voorkomen van een schade en een goede uitleg over de inhoud van verzekeringsvoorwaarden. 

De Premium verzekeringen van Turien & Co ( incl. 8% pakketkorting ):

Brochure Turien & Co Premium verzekeringen

Verzekeringskaarten Turien & Co assuradeuren

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk offerte voor u te maken als totaalrelatie. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. U kunt ook besluiten uw contactgegevens achter te laten op onderstaand exclusief contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Contactformulier exclusief