Vrachtwagenverzekering

Vergelijken en afsluiten

Vrachtwagenverzekering

Een vrachtwagenverzekering afsluiten is maatwerk. Bij De Kilometerverzekering kunt u terecht voor een complete vrachtwagenverzekering met een uitgebreide dekking voor trucs, solo's en combinatiewagens. Ook is het mogelijk het gehele wagenpark aan te bieden.

Telefoonnummer: 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

U kunt kiezen uit een All-Risk vrachtwagenverzekering en WA + Beperkt casco vrachtwagenverzekering of een WA vrachtwagenverzekering. Er zijn meerdere variaties mogelijk m.b.t. een eigen risico. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de aanvullende verzekeringen toe te voegen. Wilt u Hulp en Advies?

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Vergelijken en afsluiten

Wagenparkverzekering? Wij maken graag een offerte voor uw hele vloot. Tel. 0725092263 

Maak bij ons de beste deals voor zakelijke verzekeringen

Bedrijfsverzekeringen blogs

In onze wekelijkse blogs over verzekeringen bieden wij u achtergrondinformatie, relevante tips en trends aan. Zo kunt u meer te weten komen over alles wat met een bedrijfsverzekeringen te maken heeft. De Kilometerverzekering is een specialist in o.a. zakelijke verzekeringen en een full-service financieel dienstverlener. Lees ook onze blogs over de verzekeringen voor het bedrijf:

Dé bedrijfsschadeverzekering: de motor van uw bedrijf.

- Zakelijke autoverzekeringen vergelijken.

- Inventarisverzekering / goederenverzekering.

- Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

- Een goedkope bestelautoverzekering afsluiten?

Wagenparkverzekering: In goede tijden besparen op het wagenpark.

Lees alle blogs

€ 50,- Cashback actie bij meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket!
×

VoordeelPakket € 50,- Cashback actie 
Wanneer u bij ons 3 nieuwe schadeverzekeringen -bijvoorbeeld uw auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren- afsluit ontvangt u van ons éénmalig € 30,- CASHBACK! Sluit u 5 nieuwe verzekeringen bij ons af dan ontvangt u van ons éénmalig € 50,- CASHBACK! Verzekeringen die in het VoordeelPakket kunnen worden afgesloten zijn: een inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheid-, bromfiets-, brommobiel-, caravan,- motor-, camper-, rechtsbijstand-, gezinsongevallen- en autoverzekering.
Wilt u het VoordeelPakket meteen afsluiten dan kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00.