Bezorgscooter

Maaltijden / koerier / pizza / post

Bezorgscooter verzekeren

Als u de scooter of brommer gebruikt voor bezorgingen voor bijvoorbeeld maaltijden van uw bedrijf dan bieden wij daar een verzekering voor aan. In de horeca is bezorging aan huis door een scooter heel normaal. Denkt u maar aan de pizzakoerier. Maar ook voor een koerierdienst die pakketjes bezorgd bieden wij een bezorgscooterverzekering aan.

Premie van een bezorgscooterverzekering: v.a. € 15,- per maand
De hoogte van de premie is mede afhankelijk van het gekozen eigen risico. Hoe hoger het eigen risico hoe lager de premie is.
Eigen risico: € 750,-, € 900,-, € 1.150,-, of € 1.350,- per schadegebeurtenis.

De maandpremie kan afhankelijk van het postcodegebied variëren tussen de € 15,- ( bij 10 schadevrije jaren en een eigen risico van € 1.350,- ) tot € 121,- per maand ( in de zwaarste postcode zonder schadevrije jaren met € 750,- eigen risico ). Vraag de exacte premie voor uw bezorgscooter bij ons aan. Uiteraard is maatwerk mogelijk bij het verzekeren van een vloot aan bezorgscooters. De Kilometerverzekering is ook gespecialiseerd in andere horeca verzekeringen

Bezorgscooterverzekering afsluiten ( Tel 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00 )
De bezorgscooterverzekering of bezorgbromfietsverzekering kan alleen bij ons afgesloten worden per telefoon. U kunt ook een bericht achterlaten op ons contactformulier. Wij nemen dan contact met u op. Wij maken voor u meteen een offerte en zenden deze direct door naar uw e-mailadres. U dient de eerste drie maanden premie vooruit te betalen om dekking te krijgen. U kunt bij ons betalen met iDEAL. Als het aan ons ligt is uw bezorgscooter binnen een kwartier verzekerd.

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Contactformulier