Inventarisverzekering

Onderdeel van een bedrijfspakketverzekering

Inventarisverzekering

Een inventarisverzekering is een verzekering die kan worden afgesloten in een pakketverzekering voor het bedrijf. Uw roerende zaken, zoals bedrijfsuitrusting en uw machines die aanwezig zijn binnen uw bedrijf en de eventueel aanwezige voorraden kunnen worden verzekerd op de inventaris en/of goederenverzekering. Bij een verzekerde som van een inventarisverzekering spreken we over de nieuwwaarde. Soms valt de nieuwwaarde niet goed te bepalen. Wij adviseren u dan de waarde te laten taxeren door een taxateur. Zo voorkomt u onderverzekering en loopt u niet het risico dat u bij schade minder krijgt uitgekeerd.

Inventarisverzekering afsluiten
Wij vergelijken alle zakelijke aanbieders en zoeken voor u de voordeligste combinaties waardoor u nooit te veel betaald voor een pakketverzekering voor het bedrijf.
U kunt de inventarisverzekering voor het bedrijf direct bij ons aanvragen. U kunt dit pakket gelijk uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering, gebouwenverzekering of een andere zakelijke verzekering. Wilt u ons Hulp of Advies? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Alle zakelijke verzekeringen afsluiten in 1 pakket. Het gemak van alles onder 1 dak!

Vergelijken en afsluiten

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Maak bij ons de beste deals voor zakelijke verzekeringen