Bromfietsverzekering afsluiten

Vergelijken en afsluiten

Bromfietsverzekering: vergelijken en afsluiten

U zoekt een voordelige bromfietsverzekering of scooterverzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verzeker uw bromfiets in 5 minuten. U kunt de verzekering direct bij ons afsluiten. Wij vergelijken alle aanbieders. Wilt u ons Advies? Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Verschillende dekkingsvormen:

WA bromfietsverzekering
In Nederland is het wettelijk verplicht een WA-bromfietsverzekering af te sluiten. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid.

WA + Diefstal bromfietsverzekering
Een WA + Diefstal bromfietsverzekering is een uitgebreidere dekking dan de WA-verzekering. Naast de dekking van de WA-bromfietsverzekering wordt ook diefstal van uw bromfiets of scooter gedekt.

WA + Casco bromfietsverzekering
Omdat een WA + Casco bromfietsverzekering uw bromfiets of scooter tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risk bromfietsverzekering genoemd. Naast de dekking van de WA verzekering en de diefstalverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen bromfiets of scooter veroorzaakt door botsing, omvallen, slippen en van de weg raken.

Opzittendenverzekering 
Als bij een ongeval een opzittende van het voertuig letsel oploopt, invalide raakt of om het leven komt zorgt deze verzekering ervoor dat er een bedrag wordt uitgekeerd.

Rechtsbijstand ( verhaalsrechtsbijstand )
Met deze verhaalsdekking heeft u recht op bijstand bij het verhalen van de schade op een tegenpartij.

Polis en groene kaart
U bekijkt de polis en de groene kaart direct na afsluiting van de bromfietsverzekering via uw eigen Polismap. U krijgt toegang tot deze app via uw smartphone of desktop. U kunt hiermee een schade melden of een wijziging doorgeven. Zo kunnen wij eenvoudig met elkaar communiceren. 

Blog bromfietsverzekering

Lees alles over bromfietsverzekeringen, verschillende dekkingen en waar u op moet letten bij het afsluiten van een bromfietsverzekering in onze blog: Bromfietsverzekering: Voordelig maar wel goed verzekerd op weg. Lees meer...

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over de bromfietsverzekering

Pakketverzekering

Sluit alle verzekeringen af in 1 pakket: inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, reis, recht, ongeval, bromfiets en auto.

BEREKEN UW VOORDEEL


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: