Taxiverzekering

Vergelijken en afsluiten

Taxiverzekering

Wilt u een taxiverzekering afsluiten of wilt u een offerte voor uw gehele taxi wagenpark? Uw taxi is de motor van uw taxibedrijf. Goed om te weten dat uw taxi bij ons goed verzekerd is. Dat is ook belangrijk, want u wilt continuïteit en een verzekeringspartner waarop u kunt bouwen. De Kilometerverzekering is gespecialiseerd in taxiverzekeringen met en zonder daklicht. Ook voor limousineservice en contractvervoer bieden wij uitstekende verzekeringen voor uw taxi aan.

Wilt u een taxiverzekering afsluiten? Vraag eerst een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag.  
Telefoonnummer: 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Wij bieden traditionele taxiverzekeringen aan op basis van schadevrije jaren en bonus-malus korting zoals de Vereende Taxiverzekering, maar u kunt er ook voor kiezen om een taxiverzekering op basis van rijgedrag bij ons af te sluiten. Vanaf 1 februari 2022 kunnen taxiklanten van de Vereende zonder extra kosten hun rijgedrag meten door de RijBeterBox in de auto te plaatsen. Dit een vrijwillige keuze! Inzicht in het eigen rijgedrag helpt daadwerkelijk om het aantal schades te verminderen. Hiermee krijgt u al taxichauffeur 30% extra korting bij goed rijgedrag en kunt u sneller overstappen naar een reguliere verzekeraar. Als alternatief bieden wij taxiverzekeraar TRAKSI aan. Deze meet ook het rijgedrag van u of van uw chauffeur(s). Samen met onze adviseurs kunt u de voordeligste taxiverzekering bij ons vergelijken en afsluiten.

Vereende Taxiverzekering

Wij merken dat verzekeraars de laatste jaren steeds vaker taxiverzekeringen opzeggen, met als gevolg dat u elk jaar weer in onzekerheid leeft. U bent afhankelijk van een goede taxiverzekering, zonder kunt u namelijk niet aan het werk. Een Vereende Taxiverzekering bevat geen onzekerheden. De Vereende biedt iedere taxichauffeur en de taxibranche in het algemeen een solide taxipremie aan, waarin continuïteit de hoofdrol speelt. Vanaf 1 februari 2022 kunnen taxiklanten van de Vereende zonder extra kosten hun rijgedrag meten door de RijBeterBox in de auto te plaatsen. Dit een vrijwillige keuze! Inzicht in het eigen rijgedrag helpt daadwerkelijk om het aantal schades te verminderen. Hiermee krijgt u al taxichauffeur 30% extra korting bij goed rijgedrag en kunt u sneller overstappen naar een reguliere verzekeraar. De Kilometerverzekering.nl is een professioneel assurantiekantoor en treedt in Nederland op als dealer voor de Vereende Taxiverzekering. Meer informatie >>

TRAKSI Taxiverzekering 

TRAKSI. De nieuwe betaalbare taxiverzekering voor het taxibedrijf en vlooteigenaren. Met TRAKSI kunt u de hoogte van uw taxipremie zelf bepalen d.m.v. goed rijgedrag. Uw rijgedrag wordt gemeten en geregistreerd. En goed rijgedrag? Dat wordt beloond! Via een app heeft u altijd inzicht in de korting die u geniet, de premie en uw rijgedrag. Wist u dat u bovendien een besparing m.b.t. brandstof en onderhoud creëert? Daar is ons milieu ook erg blij mee. Met de TRAKSI Taxiverzekering kunt u zelf het verschil maken. Uw vakmanschap belonen wij met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk en maakt een taxi verzekeren weer betaalbaar. De TRAKSI Taxiverzekering is verkrijgbaar bij De Kilometerverzekering.nl Meer informatie >>

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Offerteformulier Taxiverzekering

Algemene persoonsgegevens


Voertuig


VerzekeringBel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Meer informatie over de taxiverzekering

Veelgestelde vragen over een Vereende taxiverzekering

Wie kan een Vereende taxiverzekering afsluiten?

Iedereen is welkom om bij de Vereende een taxi te verzekeren. En taxiverzekering van de Vereende is een volwaardige autoverzekering. U kunt kiezen uit een WA ( Wettelijke Aansprakelijkheid ), WA + Beperkt casco ( WA + Extra ) of een All-Risk dekking ( WA + Casco ). Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Hoe krijg ik een offerte voor een taxiverzekering van de Vereende?

Om een offerte te ontvangen voor een Vereende taxiverzekering kunt u ons bellen op telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 0 ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Hoe sluit ik een taxiverzekering bij de Vereende af?

Nadat u de offerte voor de Vereende taxiverzekering en de verzekeringskaart(-en) van ons per e-mail heeft ontvangen kunt u overgaan tot betaling van de eerste premie. In de e-mail treft u een iDEAL betaallink aan. Wanneer u op het logo van iDEAL klikt zult u worden doorverwezen naar uw bank ( internetbankieren ). Als de transactie is afgerond ontvangen wij een melding dat u de premie heeft voldaan. De dekking van uw taxiverzekering gaat in zodra u hiervan door ons telefonisch op de hoogte bent gesteld of zodra u per e-mail een bevestiging van dekking heeft ontvangen. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Waarom moet ik de eerste drie maanden vooruit betalen voor een Vereende taxiverzekering?

Om een taxiverzekering bij de Vereende te kunnen afsluiten dient u de eerste drie maanden premie vooruit te betalen. Na drie maanden zal de Vereende pas het volgende maandtermijn van uw rekening gaan incasseren. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Ben ik na de betaling van de premie direct verzekerd bij de Vereende met mijn taxi?

De dekking van uw taxiverzekering gaat in zodra u hiervan door ons telefonisch op de hoogte bent gesteld of zodra u per e-mail een bevestiging van dekking heeft ontvangen. In de regel zal dit tijdens werktijden binnen een half uur geschieden. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Krijg ik ook no-claim korting op een Vereende taxiverzekering?

Indien u recht heeft op schadevrije jaren ( die u heeft opgebouwd met een taxiverzekering ) dan neemt de Vereende deze over op uw taxiverzekering. In ruil voor schadevrije jaren heeft u recht op no-claimkorting. Deze korting zal, nadat u de eerste betaling heeft voldaan, met u worden verrekend. De korting zal dus niet op voorhand worden gegeven. Indien u recht heeft op schadevrije jaren ( die u heeft opgebouwd met een taxiverzekering ) dan betalen wij de korting meestal binnen een week aan u terug. Schadevrije jaren die zijn opgebouwd met een privé auto kunnen niet worden overgenomen. Bekijk hier het overzicht van het kortingspercentage per schadevrije jaar van een Vereende taxiverzekering. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Verrekening ( vooraf ) van korting bij schadevrije jaren met een Vereende taxiverzekering?

Wij kunnen bij de betaling van de eerste 3 maanden premie meteen rekening houden met de schadevrije jaren die u al heeft opgebouwd met een taxiverzekering. Wij willen de royementsverklaring dan wel op voorhand van u ontvangen. Verder dient op de royementsaanhangsel ook de naam van uw bedrijf vermeld te staan die overeenkomt met de naam in de Kamer van Koophandel. In alle andere gevallen dienen wij de 100% premie voor de duur van 3 maanden in rekening te brengen. Indien bij opmaak van de taxipolis blijkt dat u schadevrije jaren heeft opgebouwd betalen wij de korting binnen enkele dagen aan u terug. Bekijk hier het overzicht van het kortingspercentage per schadevrije jaar van een Vereende taxiverzekering. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Wanneer krijg ik de korting van mijn Vereende taxiverzekering teruggestort?

Indien u recht heeft op schadevrije jaren ( die u heeft opgebouwd met een taxiverzekering ) dan betalen wij de korting meestal binnen een week aan u terug. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Wat is een waarborgsom bij een Vereende taxiverzekering?

Naast de eerste premie voor de taxiverzekering dient u ook een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt € 268,-. De waarborgsom blijft tijdens de looptijd van de taxiverzekering op de bankrekening staan van de Vereende en dient ter waarborg van verdere premiebetaling. Wanneer de taxiverzekering is opgezegd ( geroyeerd ) dan stort de Vereende de waarborgsom aan u terug. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Wat is de opzegtermijn van een taxiverzekering bij de Vereende?

De opzegtermijn van een Vereende taxiverzekering is één maand. Ook in het eerste jaar. Maak voor het opzeggen van de Vereende taxiverzekering altijd gebruik van de opzegservice. Vergeet u a.u.b. niet om het opzegformulier, vrijwaringbewijs of schorsingsdocument bij te voegen. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Hoe zeg ik een taxiverzekering bij de Vereende op?

Maak voor het opzeggen van de Vereende taxiverzekering altijd gebruik van de opzegservice. Vergeet u a.u.b. niet om het opzegformulier, vrijwaringbewijs of schorsingsdocument bij te voegen. Bel voor een offerte: Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade met mijn taxi?

U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Telefoonnummer 0852100104 ( ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. ) of u kunt het Vereende contactformulier invullen.

Taxichauffeurs op zoek naar nieuwe taxiverzekering

In een eerdere blog schreven wij al over taxiverzekeringen. Valt de taxi nog wel te verzekeren nu er weer een aantal maatschappijen per 1 januari 2020 stopt met het aanbieden van taxiverzekeringen? Gevolg: Duizenden taxichauffeurs moeten op zoek naar een nieuwe taxiverzekering.

O.a. Nationale Nederlanden, Melching Assuradeuren en Allianz bieden per 01-01-2020 geen taxiverzekeringen meer aan en/of zeggen oude taxiverzekeringen op. Eerder verscherpte Achmea al de voorwaarden om een nieuwe taxiverzekering te kunnen afsluiten. Er was nog een klein aantal mogelijkheden de taxi te verzekeren, maar dan moest de kentekenhouder/bestuurder wel een minumum aantal opgebouwde schadevrije jaren hebben. Ook het TX-keurmerk werd bij Voogd verzekeringen opgeworpen als eis om de taxi nog te kunnen verzekeren. Inmiddels biedt Voogd geen enkele taxiverzekering meer in volmacht aan.

Per 2018 waren er al veel verzekeraars gestopt met het verzekeren van taxi’s. Dit heeft geresulteerd in het veelal onverzekerd rondrijden van taxi’s. Ook worden taxi’s particulier verzekerd. Met andere woorden: bij de verzekeraar is dan niet bekend dat de auto wordt gebruikt om personen te vervoeren tegen betaling. Met nóg meer andere woorden: u als passagier bent niet verzekerd op het moment dat er een ongeval plaatsvindt. Het is dus zeker maatschappelijk relevant een taxi te kunnen verzekeren tegen een goede taxipremie.

Vereende Taxiverzekering afsluiten

Als eigenaar van een taxi of taxibedrijf wilt u 100% zekerheid dat u te allen tijde goed verzekerd bent. Nu en in de toekomst. Wij bieden deze zekerheid aan met onze Vereende taxiverzekering. Wij merken dat verzekeraars de laatste jaren steeds vaker taxiverzekeringen opzeggen, met als gevolg dat u elk jaar weer in onzekerheid leeft. U bent afhankelijk van een goede taxiverzekering, zonder kunt u namelijk niet aan het werk. Een Vereende taxiverzekering bevat geen onzekerheden. De Vereende biedt iedere taxichauffeur en de taxibranche in het algemeen een solide taxipremie aan, waarin continuïteit de hoofdrol speelt. De Kilometerverzekering is een professioneel assurantiekantoor en treedt in Nederland op als dealer voor de Vereende. Wij sluiten dagelijks taxiverzekeringen af en zijn dus bekend met uw vakgebied. Ook bij een schade of vragen over uw taxiverzekering kunt u rekenen op de service van ons bedrijf!

Boete van de RDW

Vanaf 1 oktober 2019 is de RDW actief gaan controleren of taxi’s verzekerd zijn. Wanneer een taxi op de peildatum niet APK gekeurd is, dan is de boete € 140,-. Wanneer een onverzekerde taxi staande wordt gehouden € 600,- en voor een onverzekerde taxi in het algemeen € 400,-. De boetes worden uiteraard uitgeschreven aan de kentekenhouder.

Uber chauffeur

Taxibedrijven nemen in 2019 zelf ook maatregelen om de verkeersveiligheid maar ook de verzekerbaarheid te vergroten. Na een reeks ongelukken nam Uber maatregelen om de verkeersveiligheid te vergroten. De minimumleeftijd van nieuwe chauffeurs ging in 2019 per direct omhoog van 18 naar 21 jaar. Ook voerde Uber een verplichte offline rusttijd in voor alle chauffeurs.

Hoe nu verder dan?

De schadeloze zelfrijdende of vliegende taxi blijkt nog ver weg van de werkelijkheid. Bijna alle reguliere verzekeringsmaatschappijen zijn van mening dat de taxiverzekering een te groot risico vormt. Het is in hun optiek allemaal het gevolg van het versoepelen van de taxiwet in 2016. De schadelast is gestegen, de gemiddelde leeftijd van de chauffeurs is gedaald en het aantal taxi’s dat in de rondte rijdt is ook aanzienlijk gestegen. Alleen de Vereende biedt nog een taxiverzekering aan waarop iedereen geaccepteerd kan worden.

Vereende Taxiverzekering offerte

Het afsluiten van een Vereende taxiverzekering is maatwerk. Daarom bieden wij u bij De Kilometerverzekering een gratis adviesgesprek voor uw taxiverzekering aan. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte voor een Vereende taxiverzekering bij ons aan. Bekijk hier alvast de polisvoorwaarden van de Vereende taxiverzekering en hier verzekeringskaarten van de Vereende taxiverzekering.

Vereende Taxiverzekering Contact: TEL: 0852100104

De adviseurs van De Kilometerverzering zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0852100104 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.  ( zondag gesloten ). DeKilometerverzekering.nl | De Vereende Taxiverzekering

De Kilometerverzekering is er voor al uw verzekeringen! Ook voor het bedrijf!
×

Wat kunnen wij voor u betekenen? 
De Kilometerverzekering is een allround verzekeringsbedrijf voor:

Particuliere verzekeringen: Onderweg | Wonen | Gezin | Vrije tijd | En meer

Bedrijfsverzekeringen: Vervoer | Brand | Bezit | Aansprakelijkheid | Inkomen

Telefoonnummer 0725092263 maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 | zaterdag: 09:00 - 15:00


We gebruiken cookies om de inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Bepaal of u bereid bent cookies van onze website te accepteren. Bekijk ons cookie beleid en privacyverklaring.