Porsche verzekering

Exclusieve auto verzekeren

Porsche verzekering
WA + Volledig casco Porscheverzekering

Afhankelijk van een leeftijd van uw Porsche en verzekerde waarde beoordelen wij welke Porsche verzekering het beste op uw wensen aansluit. Indien uw Porsche nieuw is bieden wij u een Porsche verzekering met een nieuwwaarderegeling aan. Koopt u een Porsche occasion dan is het mogelijk om de volledige aanschafwaarde te verzekeren. Indien de Porsche ouder is dan 7 jaar dan bieden wij u een gratis taxatierapport aan mits de auto voldoet aan onze voorwaarden zoals een minimale getaxeerde waarde van € 25.000,- in combinatie met een WA + Volledig casco Porsche verzekering. We verzekeren de Porsche in dat geval op basis van de taxatiewaarde.

Porsche verzekering WA + Volledig casco:

Porsche nieuw tot 8 jaar

Porsche 8 tot en met 14 jaar (Taxatiewaarde)

Porsche 15 jaar en ouder (Taxatiewaarde)

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk Porsche offerte voor u te maken. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. Indien wij gesloten zijn dan kunt u ook uw persoonsgegevens en/of voertuiggegevens achterlaten op onderstaand Porsche offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de offerte te verzorgen.

Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Porsche offerte aanvragen


Meer informatie over de Porsche autoverzekering:

Porscheverzekering Porsche > 8 jaar
Gratis taxatierapport

Een Porsche vanaf 8 jaar oud en de Classic Porsche verzekeren wij All-Risk op basis van de taxatiewaarde. Dat geeft u gegarandeerde zekerheid ten aanzien van de verzekerde waarde. Wij bieden u voor de eerste 36 maanden een gratis taxatierapport aan bij een Porscheverzekering indien de getaxeerde waarde minimaal € 25.000,- is en door een met ons samenwerkende registertaxateur ( FEHAC/VRT ) is opgemaakt. De Porsche dient daarbij de minimale leeftijd van 8 jaar te hebben bereikt en WA + Volledig casco bij ons te zijn verzekerd. Uw gemiddelde besparing bij ons op de taxatiekosten is dus al € 165,-!

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk Porsche offerte voor u te maken. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. Indien wij gesloten zijn dan kunt u ook uw persoonsgegevens en/of voertuiggegevens achterlaten op onderstaand Porsche offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de offerte voor uw Porsche te verzorgen.

Offerte / afsluiten / advies / contact 
Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Cadeautje!

1 jaar lang gratis PUUR Porsche Magazine t.w.v. € 59,-

Bij het afsluiten van een WA + Volledig casco Porsche verzekering waarbij de Porsche jonger is dan 8 jaar krijgt u van De Kilometerverzekering 12 gratis edities van dit glossy magazine cadeau.

PUUR Porsche Magazine
PUUR Porsche magazine is hét onafhankelijke glossy maandmagazine voor elke Porsche liefhebber. Het blad staat boordevol met reportages over typen Porsches uit heden en verleden, techniek, onderhoud, tuning, interviews, races, evenementen en lifestyle. U krijgt dit gave blad 12 maanden gratis thuisbezorgd en kunt het PUUR Porsche Magazine ook online bekijken. Sluit daarom de autoverzekering van uw Porsche vandaag nog bij ons af.


Exclusieve autoverzekering

Prima verzekerd met een vaste premie of korting  

Ook kunt u v.a. 8 jaar verzekeren met taxatie    

Ruime dekking en verzekerde som WA: € 5 mln.

Scherpste premie voor uw exclusieve auto  

Classic verzekering met *gratis taxatierapport

Hogere nieuwwaarderegeling € 200.000,- mogelijk

Eigen risico vanaf € 135,- 

Exclusieve autoverzekering offerte? Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00-17:00

OFFERTE EXCLUSIEVE AUTO AANVRAGEN