Porsche tot 8 jaar

Exclusieve auto verzekeren

Porscheverzekering
Porsche 0 tot 8 jaar oud

Uw Porsche verzekeren tegen een vast scherp tarief en kwaliteit die u gewend bent. Dat zijn de basis kenmerken van deze Porscheverzekering. 

Nieuwwaarderegeling / aanschafwaarderegeling Porsche 
Afhankelijk van de leeftijd van de auto en de hoogte van de te verzekeren waarde van uw Porsche geven wij u een uitgebreid advies over de mogelijkheid tot het meeverzekeren van een nieuwwaarderegeling of een aanschafwaarderegeling. Ook indien u niet de eerste eigenaar bent. Wij bieden deze dekkingen zelfs aan tot maximaal 36 maanden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk Porsche offerte voor u te maken. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. Indien wij gesloten zijn dan kunt u ook uw persoonsgegevens en/of voertuiggegevens achterlaten op onderstaand Porsche offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de offerte te verzorgen.

Contact
Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Kenmerken van een Porscheverzekering:

Premie
Vast scherp tarief: Geen verhoging na een schade.

Eigen risico per casco gebeurtenis
€ 750,- ( Cat. waarde > € 100.000,- ) ( € 615,- via Schadegarant )
€ 450,- ( Cat. waarde < € 100.000,- ) ( € 315,- via Schadegarant )

Dekkingsopties
WA + Volledig casco of WA.

Aanvullende dekkingen
Rechtsbijstand: € 22,69 p.j. excl. bel.
Schadeverzekering inzittenden € 37,50 p.j. excl. bel.

Nieuwwaarderegeling
Standaard 24 maanden voor voertuigen met een cataloguswaarde van maximaal € 200.000,- en waarvan u eerste eigenaar bent. Bent u geen eerste eigenaar of is de cataloguswaarde hoger dan € 200.000,- dan kunnen wij u op aanvraag ook adviseren over een uitstekende nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling, zelfs tot 36 maanden. 

Aanschafwaarderegeling
Alhoewel de Porscheverzekering geen aanschafwaarderegeling heeft kunnen wij u op aanvraag informeren over de mogelijkheden van een aanschafwaarderegeling. Deze aanschafwaarderegeling biedt dekking voor een periode van 36 maanden. Ook voor een geïmporteerde Porsche. Wij verwachten wel dat u een aankoopnota van het autobedrijf kan overleggen. 

Hulpverlening Porscheverzekering
In binnen- en buitenland.

Porsche autosleuteldekking
Tot € 750,- voor sleutels en vervanging van sloten.

Kilometrage
Standaard 20.000 KM of 35.000 KM. Uitbreiding op aanvraag.

Beveiligingseisen
Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Porsche.

Acceptatie
Indien u de leeftijd van 30 jaar hebt bereikt dan kunt u bij ons deze Porscheverzekering onder voorbehoud van acceptatie en een goed schadeverleden bij ons afsluiten. Bent u jonger dan 30 jaar dan zijn aantoonbaar minimaal 8 opgebouwde schadevrije jaren verplicht.

Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | za. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Porsche offerte aanvragen


Meer informatie over de Porsche autoverzekering:

Porscheverzekering Porsche > 8 jaar
Gratis taxatierapport

Een Porsche vanaf 8 jaar oud en de Classic Porsche verzekeren wij All-Risk op basis van de taxatiewaarde. Dat geeft u gegarandeerde zekerheid ten aanzien van de verzekerde waarde. Wij bieden u voor de eerste 36 maanden een gratis taxatierapport aan bij een Porscheverzekering indien de getaxeerde waarde minimaal € 25.000,- is en door een met ons samenwerkende registertaxateur ( FEHAC/VRT ) is opgemaakt. De Porsche dient daarbij de minimale leeftijd van 8 jaar te hebben bereikt en WA + Volledig casco bij ons te zijn verzekerd. Uw gemiddelde besparing bij ons op de taxatiekosten is dus al € 165,-!

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk Porsche offerte voor u te maken. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. Indien wij gesloten zijn dan kunt u ook uw persoonsgegevens en/of voertuiggegevens achterlaten op onderstaand Porsche offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de offerte voor uw Porsche te verzorgen.

Offerte / afsluiten / advies / contact 
Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Cadeautje!

1 jaar lang gratis PUUR Porsche Magazine t.w.v. € 59,-

Bij het afsluiten van een WA + Volledig casco Porsche verzekering waarbij de Porsche jonger is dan 8 jaar krijgt u van De Kilometerverzekering 12 gratis edities van dit glossy magazine cadeau.

PUUR Porsche Magazine
PUUR Porsche magazine is hét onafhankelijke glossy maandmagazine voor elke Porsche liefhebber. Het blad staat boordevol met reportages over typen Porsches uit heden en verleden, techniek, onderhoud, tuning, interviews, races, evenementen en lifestyle. U krijgt dit gave blad 12 maanden gratis thuisbezorgd en kunt het PUUR Porsche Magazine ook online bekijken. Sluit daarom de autoverzekering van uw Porsche vandaag nog bij ons af.


Exclusieve autoverzekering

Prima verzekerd met een vaste premie of korting  

Ook kunt u v.a. 8 jaar verzekeren met taxatie    

Ruime dekking en verzekerde som WA: € 5 mln.

Scherpste premie voor uw exclusieve auto  

Classic verzekering met *gratis taxatierapport

Hogere nieuwwaarderegeling € 200.000,- mogelijk

Eigen risico vanaf € 135,- 

Exclusieve autoverzekering offerte? Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00-17:00

OFFERTE EXCLUSIEVE AUTO AANVRAGEN

€ 50,- Cashback actie bij meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket!
×

VoordeelPakket € 50,- Cashback actie 
Wanneer u bij ons 3 nieuwe schadeverzekeringen -bijvoorbeeld uw auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren- afsluit ontvangt u van ons éénmalig € 30,- CASHBACK! Sluit u 5 nieuwe verzekeringen bij ons af dan ontvangt u van ons éénmalig € 50,- CASHBACK! Verzekeringen die in het VoordeelPakket kunnen worden afgesloten zijn: een inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheid-, bromfiets-, brommobiel-, caravan,- motor-, camper-, rechtsbijstand-, gezinsongevallen- en autoverzekering.
Wilt u het VoordeelPakket meteen afsluiten dan kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00.