Schade Kilometerverzekering

We helpen u graag weer op weg!

Schade ( melden )

Kilometerverzekering

Speciaal voor klanten met een Kilometerverzekering hebben we de belangrijkste onderwerpen en processen voor schade melden op een rij gezet:

Schade melden
Een schade meldt u aan op onze Schade Melden pagina.

Eigen risico
Indien u de schade laat repareren door één van onze 1600 aangesloten Schadegarant herstelbedrijven dan is het eigen risico € 0,-. Laat u de schade elders repareren dan is het eigen risico € 150,-. Let op: voor bestuurders jonger dan 25 jaar is het eigen risico minimaal € 450,-. 

Schadeherstelbedrijf
De Kilometerverzekering werkt samen met 1600 aangesloten Schadegarant herstelbedrijven. U kunt hier online zoeken naar een schadehersteller bij u in de buurt. Op de groene kaart staan ook herstellers vermeld.

Ruitschade herstellen
Maak alleen gebruik van aangesloten ruitschade-herstelbedrijven. Kijk op uw groene kaart voor de deelnemende bedrijven. Bij ruitreparatie geldt geen eigen risico. Gaat u de ruit vervangen dan is er een eigen risico van € 75,- van toepassing. Kiest u voor een andere hersteller dan vergoeden wij de schade niet. 

Wie voldoet de rekening?
Indien u gebruik maakt van ons schadeherstelnetwerk dan rekenen wij rechtstreeks af met de reparateur. U hoeft zelf niets voor te schieten. 

Vervangend vervoer: gratis
Indien u gebruik maakt van ons schadeherstelnetwerk krijgt u gratis vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieduur.

Haal- en brengservice: gratis
Uw auto kan worden opgehaald en kan worden teruggebracht. Deze gratis haal- en brengservice wordt u alleen aangeboden door de met ons samenwerkende schadeherstellers.

Verlies van schadevrije jaren
Bij schade die van invloed is op uw schadevrije jaren ( schuldschade ) verliest u 5 schadevrije jaren.

Verhoging premie na schade
Bij schade die van invloed is op uw schadevrije jaren ( schuldschade ) verhogen wij de premie met 50%. In 5 jaar wordt deze verhoging in gelijke stappen van 10% per jaar afgebouwd tot 0% als volgt.

Als gedurende deze periode opnieuw een schuldschade plaats vindt, wordt de dan geldende toeslag gewijzigd naar 50% waarna deze in 5 jaar in gelijke stappen van 10% wordt afgebouwd tot 0% conform het hierboven vermelde. Claimt u binnen een periode van 3 jaar na een schuldschade nog een schuldschade, dan zullen wij de verzekering na betaling van de schade, beëindigen per laatste dag van het lopende verzekeringsjaar.

Schade terugbetalen
U heeft het recht een schade terug te betalen. Dat doet u binnen twaalf maanden nadat wij u geïnformeerd hebben over het uitgekeerde schadebedrag. Wij herstellen dan de premietoeslag en uw schadevrije jaren.

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering
Download hier de Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Wie weinig rijdt
is minder kwijt!

LOYALITEITSKORTING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over Kilometerverzekering