Bestelbusverzekering

Zakelijk en particulier gebruik

Verzekering voor zakelijk en particulier gebruik

Bestelbusverzekering

Vergelijken en afsluiten

Wij bieden u een ruim aanbod en een gunstige premie. Wij vergelijken voor u alle bestelbusverzekeringen. U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen en drie aanvullende verzekeringen. Het werkt heel eenvoudig. In een paar stappen kunt u de bestelbusverzekering vergelijken en afsluiten. Wilt u Advies en Hulp? Neem dan contact op met een specialist. Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00  

Dekkingsoverzicht bestelbusverzekering

Bestelbusverzekering WA
De WA bestelbusverzekering is verplicht. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bestelbus aan anderen toebrengt is gedekt.

Bestelbusverzekering WA+ Beperkt casco
De WA bestelbusverzekering is uit te breiden met een Beperkt Casco dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met dieren en ruitbreuk.

Bestelbusverzekering WA + Casco ( All-Risk )
De meest uitgebreide dekking is de All-Risk bestelbusverzekering. Met deze verzekering is ook aanrijding en van de weg raken gedekt.

Aanvullende verzekeringen

Service? Dat zit bij ons inbegrepen
Wij bieden niet alleen service bij het afsluiten van de bestelbusverzekering, maar ook tijdens de looptijd van de verzekering en bij schade. 

Zakelijk gebruik 
Gebruikt u de bestelbus zakelijk en/of voor uw eigen bedrijf? Dan moet u de bestelbus zakelijk verzekeren.

Polis en groene kaart
Bekijk de polis en groene kaart direct na afsluiting in uw eigen Polismap app. U kunt met deze handige app een schade bij ons melden, maar ook een wijziging doorgeven.

Is uw kennis van bestelbusverzekeringen beperkt? Download dan de Productwijzer Auto.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over de verzekering van een bestelauto

Pakketverzekering

Sluit alle verzekeringen af in 1 pakket: inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, reis, recht, ongeval, bromfiets en auto.

BEREKEN UW VOORDEEL


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: