Pakketverzekering

Vergelijken en afsluiten

Pakketverzekering

Sluit al uw verzekeringen af in één pakketverzekering. Dan heeft u 1 aanspreekpunt bij een eventuele schade of bij vragen. Ook is een pakketverzekering voordeliger dan losse verzekeringen. Een pakket is wel zo handig. Onze adviseurs zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van de pakketverzekering? Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | za. 09:00 / 17:00 
Ook op zaterdag bereikbaar!

Vergelijken afsluiten

Verzekeringspolis en Polismap app
U bekijkt de verzekeringspolis direct na afsluiting en acceptatie van dit VoordeelPakket via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere verzekeringen die u in het VoordeelPakket heeft afgesloten bekijken.

Hallo! Mogen wij u één tip geven?

VoordeelPakket ( *€ 25,- tegoedbon )
Een totaalklant geniet van nóg meer voordeel! Sluit de verzekering van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket. Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel nu een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af. 

VoordeelPakket

Tel.: 0725092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00

Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor:

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER