Kilometerverzekering

Wie weinig rijdt is minder kwijt!

Kilometerverzekering

Wie weinig rijdt is minder kwijt! 

Een Kilometerverzekering is een voordelige autoverzekering waarbij u alleen premie betaalt voor kilometers die u echt rijdt. U bepaalt zelf voor hoeveel kilometers u de auto wilt verzekeren. Dat kan al vanaf 5.000 kilometer per jaar. Na een jaar vragen wij bij u de kilometerstand op. Aan de hand daarvan bepalen wij de definitieve premie. Wie wil besparen op de premie van zijn autoverzekering sluit vandaag nog een Kilometerverzekering af.

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Wie weinig rijdt
is minder kwijt!

LOYALITEITSKORTING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Premie terug bij minder kilometers
Heeft u een keer minder gereden? Dan krijgt u bij een normale autoverzekering geen lagere premie of korting. Dat vinden wij vreemd. Met een Kilometerverzekering krijgt u de te veel betaalde premie terug als u minder kilometers heeft gereden. Dat klinkt ook logisch. Lees meer over kilometers. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt!

Loyaliteitskorting

We vinden het fijn dat u klant blijft. Dat waarderen wij enorm. Daarom belonen we onze vaste klanten met een Kilometerverzekering met een loyaliteitskorting. Elk jaar dat u klant blijft met een Kilometerverzekering geven wij 2,5% loyaliteitskorting. De loyaliteitskorting loopt op tot maximaal 25%. 


€ 0,- eigen risico 
Indien u de schade laat repareren door één van onze 1600 aangesloten Schadegarant herstelbedrijven dan is het eigen risico € 0,- en hoeft u niets voor te schieten. U maakt dan ook gebruik van gratis vervangend vervoer tijdens de reparatieduur en wij bieden u een haal- en brengservice van uw voertuig aan. Indien u de auto elders laat repareren dan is een eigen risico van € 150,- van toepassing en gelden deze voordelen niet. Lees meer over het claimen van een schade op een Kilometerverzekering. Let op: voor bestuurders jonger dan 25 jaar is het eigen risico minimaal € 450,-. 

Nieuwwaarderegeling 3 jaar 
Een Kilometerverzekering heeft standaard een nieuwwaarderegeling van 1 jaar. U kunt dit tegen een geringe premietoeslag uitbreiden naar 3 jaar nieuwwaarde, mits de auto jonger is dan 12 maanden. Wordt uw auto gestolen of raakt deze total-loss? Dan vergoeden wij binnen deze periode alsnog de volledige nieuwwaarde van uw auto.    

Polis en de groene kaart
Bekijk de polis en groene kaart direct na het afsluiten van uw Kilometerverzekering in uw Polismap app. Met deze handige app kunt u ook een schade bij ons melden of een wijziging doorgeven.

Dekkingsvormen van een Kilometerverzekering

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

Polis en groene kaart
Bekijk de polis en groene kaart direct in uw eigen Polismap app. U kunt met deze handige app een schade bij ons melden, maar ook een wijziging doorgeven.

Verzekeraar
De verzekeraar achter de Kilometerverzekering is Nationale Nederlanden, uitgebreid met SRK Rechtsbijstand.

Verzekeringskaarten Kilometerverzekering

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA Autoverzekering

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA-Extra Autoverzekering

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA-Casco Autoverzekering

Als uw kennis over autoverzekeringen beperkt is bekijk dan de Productwijzer Auto.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over een Kilometerverzekering


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: