Kilometerverzekering

Wie weinig rijdt is minder kwijt!

Kilometerverzekering

Wie weinig rijdt is minder kwijt!

Een Kilometerverzekering is een voordelige autoverzekering waarbij u bij aanvang van de verzekering zelf het aantal te rijden kilometers per jaar bepaalt. U geeft op voor hoeveel kilometer per jaar u de auto wilt verzekeren. Het minimaal te kiezen kilometrage is 5.000 kilometer per jaar. Wie wil besparen op de premie van zijn autoverzekering sluit vandaag nog een Kilometerverzekering af want wie weinig rijdt is minder kwijt!

Telefoonnummer: 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00 
Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe werkt een Kilometerverzekering?
Bij aanvang van een Kilometerverzekering dient u de beginstand op te geven. Daarna moet jaarlijks de kilometerstand worden doorgegeven. Na een jaar wordt gecontroleerd of de verzekering nog in de juiste kilometragestaffel zit. Wanneer dit niet het geval is wordt de verzekering in de juiste staffel gezet. Er vindt geen verrekening plaats over het afgelopen jaar. De kilometragestaffels zijn:
- Tot en met 5.000 km;
- 5.001 tot en met 8.000 km;
- 8.001 tot en met 10.000 km;
- 10.001 tot en met 12.000 km;
- 12.001 tot en met 15.000 km;
- 15.001 tot en met 20.000 km;
- > 20.000 km.

€ 0,- eigen risico 
Indien u de schade laat repareren door één van onze 1600 aangesloten Schadegarant herstelbedrijven dan is het eigen risico € 0,- en hoeft u niets voor te schieten. U maakt dan ook gebruik van gratis vervangend vervoer tijdens de reparatieduur. Zo zorgen wij dat u ook mobiel blijft.

Vrijwillig eigen risico
U kunt vrijwillig kiezen voor een extra eigen risico van € 150,- / € 300,- / € 600,- of € 1.200,-. Indien u de auto bij een niet aangesloten herstelbedrijf laat repareren dan is een eigen risico van € 400,- aangevuld met een eventueel vrijwillig eigen risico van toepassing en gelden deze voordelen niet. Lees hier meer over het claimen van een schade op een Kilometerverzekering.

Nieuwwaarderegeling Kilometerverzekering
Indien u kiest voor een WA + Casco Kilometerverzekering dan kent deze verzekering standaard een nieuwwaarderegeling van 2 jaar. U dient dan wel de eerste eigenaar van het voertuig te zijn en mag niet zijn geïmporteerd. Wordt uw auto gestolen of raakt deze total-loss? Dan vergoeden wij binnen deze periode alsnog de volledige nieuwwaarde van uw auto.

Aanschafwaarderegeling Kilometerverzekering
Indien u kiest voor een WA + Casco Kilometerverzekering dan vergoeden wij de aanschafwaarde als de auto niet ouder dan 6 jaar was op het moment van aankoop én schade binnen 2 jaar na aanschafdatum plaatsvindt op voorwaarde dat de auto tweedehands is gekocht bij een erkende BOVAG/merkdealer.  

Dekkingsvormen van een Kilometerverzekering

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Verschillende dekkingsvormen

AUTOVERZEKERING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Polis en groene kaart 
U bekijkt de polis en de groene kaart direct na afsluiting en acceptatie van dit VoordeelPakket via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere verzekeringen die u in het VoordeelPakket heeft afgesloten bekijken.

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

Polisvoorwaarden Kilometerverzekering

Verzekeraar
De verzekeraar achter de Kilometerverzekering is Nationale Nederlanden, uitgebreid met DAS Rechtsbijstand.

Verzekeringskaarten Kilometerverzekering 

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA Autoverzekering

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA-Extra Autoverzekering

Verzekeringskaart Kilometerverzekering WA-Casco Autoverzekering

Hulp of advies?

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van deze Kilometerverzekering?
Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Meer informatie over een Kilometerverzekering

Veelgestelde vragen over een Kilometerverzekering

Hoe sluit ik via De Kilometerverzekering een Kilometerverzekering af?

Via deze website vult u uw gegevens in en beantwoordt u een paar vragen. Vervolgens vergelijken we een zeer ruim aanbod aan autoverzekeringen inclusief de Kilometerverzekering. De autoverzekering die het best bij u past kunt u vervolgens direct afsluiten. Deze verzekering maakt onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe werkt een Kilometerverzekering?

Een Kilometerverzekering ofwel een Autoverzekering per Kilometer is een verzekering waarvan de hoogte van de premie in grote mate wordt bepaald door het aantal kilometer dat men per jaar rijdt. De meeste verzekeraars maken hierin geen onderscheid. Wij doen dat wel. Voor nieuwe auto's ( niet ouder dan 1 jaar ) bieden wij ook de mogelijkheid om deze tegen 3 jaar nieuwwaarde te verzekeren. Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Waarom is een Kilometerverzekering zo voordelig?

Een Kilometerverzekering ofwel een Autoverzekering per Kilometer is een verzekering waarvan de hoogte van de premie in grote mate wordt bepaald door het aantal kilometer dat men per jaar rijdt. De meeste verzekeraars maken hierin geen onderscheid. Wij doen dat wel. Voor nieuwe auto's ( niet ouder dan 1 jaar ) bieden wij ook de mogelijkheid om deze tegen 3 jaar nieuwwaarde te verzekeren. We hebben een strenge acceptatieprocedure. Dat doen wij omdat wij proberen te voorkomen dat de goede klanten leiden onder de klanten die wat slechter met hun bezittingen omgaan. Op deze manier trachten wij onze premie aantrekkelijk te houden. Ook tijdens de looptijd houden wij de frequentie van schadeclaims goed in de gaten en spreken klanten zo nodig hier zo nodig op aan. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen en banken. Ook zijn wij niet in eigendom van een verzekeraar. Wij betalen niet aan vergelijkingssites om vergeleken te mogen worden. Wij proberen steeds verder te innoveren, zodat we de kostprijs zo laag mogelijk kunnen houden. Zonder dat dit ten koste gaat van onze service aan u. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Krijg ik gelijk voorlopige dekking voor mijn Kilometerverzekering?

Ja, in de meeste gevallen wel. In het geval een autoverzekering niet meteen geaccepteerd kan worden zal in de meeste gevallen een voorlopige dekking aan u worden afgegeven. Indien dat het geval is krijgt u hiervan een bericht per e-mail. De verzekeraar zal op basis van uw aanvraag beoordelen of de Kilometerverzekering geaccepteerd kan worden of zal worden afgewezen. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat is het verschil tussen een WA, WA + Beperkt casco en WA + Volledig  casco dekking?

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw Kilometerverzekering. En u wilt ook zeker niet voor verrassingen komen te staan. Bekijk hier precies welke verschillen er zitten tussen de verschillende autoverzekeringen voor een WA-dekking of  WA + Beperkt casco-dekking en een WA + Volledig casco-dekking ( All-Risk ). Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!  

Waar kan ik de polisvoorwaarden van een Kilometerverzekering bekijken?

De polisvoorwaarden van een Kilometerverzekering kunt u hier bekijken. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Waar kan ik de verzekeringskaart van Kilometerverzekering bekijken?

De verzekeringskaart van een Kilometerverzekering bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Is een Kilometerverzekering hetzelfde als een normale autoverzekering? 

Een Kilometerverzekering is een volwaardige autoverzekering. Alleen houden we bij een Kilometerverzekering meer rekening met het aantal kilometer dat u echt per jaar rijdt. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Uit welke dekkingsvormen van een Kilometerverzekering kan ik kiezen?

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw verzekering, maar u wilt achteraf ook geen verrassingen. Wij hebben de verschillende dekkingsvormen van een Kilometerverzekering beschreven. Een overzicht van alle dekkingsvormen van een Kilometerverzekering bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Welke aanvullende dekkingen heeft een Kilometerverzekering?

De juiste dekking kiezen voor uw autoverzekering is heel belangrijk. U wilt niet teveel betalen voor uw verzekering, maar u wilt achteraf ook geen verrassingen. Hieronder hebben we de verschillende dekkingsvormen van een Kilometerverzekering beschreven. Een overzicht van alle aanvullende dekkingen van een Kilometerverzekering bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Krijg ik ook premie terug als ik minder kilometers heb gereden?

Bij het afsluiten van een Kilometerverzekering kiest u zelf hoeveel kilometer u denkt te gaan rijden met de auto. Het minimaal te verzekeren aantal kilometer bij de start van de verzekering is 5.000. Rijdt u meer dan kiest u voor een hoger kilometrage. Indien blijkt dat u na een jaar minder kilometers heeft gereden dan u aanvankelijk op heeft gegeven dan betalen wij u de teveel betaalde premie terug. Meer informatie over kilometers bekijkt u hier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Hoe controleren jullie de kilometerstand?

Bij het afsluiten van de Kilometerverzekering bent u verplicht de juiste kilometerstand op te geven. U verklaart bij deze digitale aanvraag dat de door u opgegeven kilometerstand overeenkomt met de stand die uw kilometerteller weergeeft. Indien de opgegeven kilometerstand bij aanvang niet juist blijkt te zijn dan bent u verplicht de juiste stand alsnog binnen 2 weken na afgiftedatum van de polis aan ons kenbaar te maken, zodat wij dit voor u kunnen corrigeren. De door u opgegeven kilometerstand staat op het polisblad vermeld. Op ons verzoek bent u verplicht een kopie van het RDW keuringsbewijs en een foto aan te leveren van de kilometerteller. Ook zal de kilometerstand worden opgenomen in een taxatierapport. Frauderen met de opgave van de kilometerstand kan leiden tot een beperking van de schadevergoeding en aangifte bij de politie. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat is een meldcode van een auto?

De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het chassisnummer van uw auto. Deze 4 cijfers zijn gelijk aan de laatste 4 cijfers van het identificatienummer van de auto. Wanneer u de auto gaat verzekeren heeft u de meldcode nodig voor het aanvragen van de Kilometerverzekering ( autoverzekering ). De combinatie van het kenteken en de meldcode geeft een unieke combinatie. Uw verzekeraar kan met deze gegevens de auto aanmelden voor de verzekering bij de RDW. U kunt de meldcode terugvinden op uw kentekencard ( onder het kenteken ), op de overschrijvingspapieren of op kentekenbewijs deel 1B. Meestal staat het chassisnummer ook vermeld op het voorruit, onder de motorkap of aan de binnenzijde van uw portier. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. Ook op zaterdag bereikbaar!

Vergelijken jullie ook andere verzekeringen naast autoverzekeringen?

Bij De Kilometerverzekering kunt u vrijwel alle verzekeringen vergelijken en afsluiten. Wordt u een totaalrelatie dan geniet u van nóg meer voordeel!

VoordeelPakket
Met ons VoordeelPakket kunt u namelijk al uw verzekeringen ( inclusief uw autoverzekering ) in één VoordeelPakket afsluiten. Alle verzekeringen ( of onderdelen van een verzekering ) mogen op ieder moment kosteloos en zonder opzegtermijn toegevoegd, gewijzigd of beëindigd worden. Daarmee bieden wij u 100% flexibiliteit en één aanspreekpunt voor al uw vragen en/of schademeldingen aan.
Offerte en/of direct afsluiten? Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af.  

Telefoonnummer: 0725092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00 Ook op zaterdag bereikbaar!

Wat moet ik doen bij een schade met een Kilometerverzekering?

Speciaal voor klanten met een Kilometerverzekering hebben we de belangrijkste onderwerpen en processen voor schade melden op een rij gezet. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie kan geen Kilometerverzekering afsluiten?

De kilometerverzekering heeft zeer lage premies. Om dat zo te houden moeten we bij de acceptatie wel heel streng zijn. Hier treft u enkele voorbeelden aan wanneer wij niet tot acceptatie over kunnen gaan: malusregistratie ( minder dan 0 schadevrije jaren ), rijontzegging, auto te lang onverzekerd, wanbetaling, veel autowijzigingen, te hoge cataloguswaarde, strafrechtelijk verleden, hoge schadefrequentie, te veel vermogen ( KW's ). Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade?

U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Tel. 0725092263 ma. - zat. 09:00 / 17:00. De Kilometerverzekering: Wie weinig rijdt is minder kwijt! Ook op zaterdag bereikbaar!

VOORDELIGE AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Wie weinig rijdt
is minder kwijt!

LOYALITEITSKORTING

LEES MEER

Volg onze social media!

LEES MEER

Kilometerverzekering blogs

In onze wekelijkse blogs over verzekeringen bieden wij u achtergrondinformatie, relevante tips en trends aan. Zo kunt u meer te weten komen over alles wat met een Kilometerverzekering te maken heeft. De Kilometerverzekering is een specialist in o.a. autoverzekeringen en een full-service financieel dienstverlener. Lees ook onze blogs over de Kilometerverzekering:

- 1 op de 3 gebruikt auto minder vaak voor woon-werkverkeer door hoge brandstofprijzen

- Autoverzekering per kilometer. 

- Occasions.

- Wat is een WA + Beperkt casco autoverzekering?

- Nederland wil betalen per kilometer.

- De taak van een schade expert.

- Uw auto uitlenen: de gevolgen voor de autoverzekering.

- Hoe vaak is uw auto al gestolen? 

- Roy-Data: Schadevrije jaren van de autoverzekering. 

- Betalen per kilometer is eerlijker.

- Wat dekt een WA + Casco Kilometerverzekering?

- Kilometerverzekering: Autoverzekering met 3 jaar nieuwwaarderegeling.

- Auto Total loss.

- Inzittendenverzekering voor bestuurder en passagiers. 

Lees alle blogs

De Kilometerverzekering is er voor al uw verzekeringen! Ook voor het bedrijf!
×

Wat kunnen wij voor u betekenen? 
De Kilometerverzekering is een allround verzekeringsbedrijf voor:

Particuliere verzekeringen: Onderweg | Wonen | Gezin | Vrije tijd | En meer

Bedrijfsverzekeringen: Vervoer | Brand | Bezit | Aansprakelijkheid | Inkomen

Telefoonnummer 0725092263 maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 | zaterdag: 09:00 - 15:00


We gebruiken cookies om de inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Bepaal of u bereid bent cookies van onze website te accepteren. Bekijk ons cookie beleid en privacyverklaring.