Bestelautoverzekering bedrijf

Voor zakelijk gebruik

Bestelautoverzekering voor zakelijk gebruik

Bestelautoverzekering afsluiten

De zakelijke bestelauto is de motor van uw bedrijf en moet dus goed verzekerd zijn. U gebruikt hem tenslotte bijna dagelijks om uzelf en goederen of gereedschappen te vervoeren. Een bestelauto voor zakelijk gebruik kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wij bieden u een ruim aanbod en een gunstige premie. Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen voor het bedrijf. U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen en drie aanvullende verzekeringen. In een paar stappen kunt u de bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten. Wilt u Advies en Hulp? Neem dan contact op met een specialist.  

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Wagenparkverzekering? Wij maken graag een offerte voor uw hele vloot. Tel. 072-5092263 


Dekkingsoverzicht bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering WA
De WA bestelautoverzekering is verplicht. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bestelauto aan anderen toebrengt is gedekt.

Bestelautoverzekering WA+ Beperkt casco
De WA bestelautoverzekering is uit te breiden met een Beperkt Casco dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met dieren en ruitbreuk. De verzekering keert exclusief btw uit.

Bestelautoverzekering WA + Casco ( All-Risk )
De meest uitgebreide dekking is de All-Risk bestelautoverzekering. Met deze verzekering is ook aanrijding en van de weg raken gedekt. De verzekering keert exclusief btw uit.

Aanvullende verzekeringen bestelauto

Service? Dat zit bij ons inbegrepen
Wij bieden niet alleen service bij het afsluiten van de bestelautoverzekering, maar ook tijdens de looptijd van de verzekering en bij schade. 

Polis en groene kaart
Bekijk de polis en groene kaart direct na afsluiting in uw eigen Polismap app. U kunt met deze handige app een schade bij ons melden, maar ook een wijziging doorgeven. Is uw kennis van bestelautoverzekeringen beperkt? Download dan de Productwijzer Auto.

Meer over het verzekeren van een zakelijke bestelauto

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor zakelijke verzekeringen