Porsche youngtimerverzekering

Voor Porsches vanaf 8 jaar oud

Porsche youngtimerverzekering

Stel u bezit een prachtige 8 jaar oude Porsche 911 met een cataloguswaarde van € 160.000,-. U rijdt met de 911 niet meer dan 10.000 kilometer per jaar. U heeft een normale autoverzekering bij een reguliere verzekeraar lopen. De premie die u nu voldoet is berekend over de cataloguswaarde en is dus hoog. Maar de auto is wel ouder geworden. Toch betaalt u nog steeds de premie over de cataloguswaarde. Vreemd toch? 

Oplossing
Indien uw Porsche de leeftijd van 8 jaar heeft bereikt of ouder is dan kunnen wij u een aantrekkelijk verzekeringsaanbod doen. Lees hieronder meer over de youngtimerverzekering speciaal voor Porsche:

Youngtimerverzekering
Uw Porsche kan bij ons als youngtimer worden verzekerd als de auto 8 jaar of ouder is. De premie die u voldoet zal dan alleen over de getaxeerde waarde worden berekend en dus niet over de volledige cataloguswaarde. Voorwaarde is dan dus wel dat de Porsche zal moeten worden getaxeerd. De kosten voor taxatie lopen uiteen van € 125,- tot € 175,-.  Een ander belangrijk voordeel is dat u waarschijnlijk het abonnement voor uw auto alarmsysteem kunt beëindigen. Dat scheelt u nog eens € 300,- per jaar. Ook kent de Porsche youngtimerverzekering een 10% overdekking*. Een mooie Porsche youngtimer zal als het goed is elk jaar in waarde stijgen. Deze verzekering groeit daar dus in mee in waarde met in ieder geval 10% bij een schadegeval. Laat u na drie jaar de Porsche weer taxeren dan stelt de verzekeraar de waarde weer bij met de nieuwe getaxeerde waarde en komt daar de 10% weer op in het geval de waarde nog verder is gestegen. Bijkomend voordeel is ook dat er op een youngtimerverzekering in de meeste gevallen geen alarmeis zit. Als u uw Porsche dus als youngtimer bij ons verzekerd kunt u dus veel premie en geld besparen!

Kilometerpakketten youngtimerverzekering
Met een youngtimerverzekering voor Porsche kunt u kiezen uit verschillende kilometrages. Hoe minder u rijdt hoe lager uw premie. En daar houden we van bij De Kilometerverzekering.

Porsche youngtimerverzekering specificatie:  

Maak meteen een afspraak om de waarde van uw auto te laten taxeren:

Nobel taxateurs & schade-experts

Porsche youngtimerverzekering afsluiten?
Heeft u interesse in onze Porsche youngtimerverzekering of wilt u een verzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. 

Bel voor Service & Advies: Tel. 0725092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Porsche offerte aanvragen


Meer informatie over de Porscheverzekering