Porscheverzekering

Maatwerk offerte opvragen / afsluiten

Wij vinden voor elke Porsche de beste Porscheverzekering!

Uw Porsche verzekeren

De verzekering van uw Porsche is bij ons in goede handen. Wij adviseren u graag bij het afsluiten van een goede Porscheverzekering. Wij bieden verschillende autoverzekeringen aan voor een nieuwe of gebruikte Porsche. Elke Porsche is uniek en dus ook die van u. Daarom starten we eerst met het inventariseren welke Porscheverzekering het beste aansluit op uw wensen.

Meer informatiePorscheverzekering Porsche > 8 jaar
Gratis taxatierapport

Een Porsche vanaf 8 jaar oud en de Classic Porsche verzekeren wij op basis van de taxatiewaarde. Dat geeft u gegarandeerde zekerheid ten aanzien van de verzekerde waarde. Wij bieden u voor de eerste 36 maanden een gratis taxatierapport aan bij een Porscheverzekering indien de getaxeerde waarde minimaal € 25.000,- is en door een met ons samenwerkende registertaxateur (FEHAC/VRT) is opgemaakt. De Porsche dient daarbij de minimale leeftijd van 8 jaar te hebben bereikt en WA + Volledig casco bij ons te zijn verzekerd. Uw gemiddelde besparing bij ons op de taxatiekosten is dus al € 165,-!

Persoonlijk advies
Onze persoonlijke adviseurs zitten voor u klaar om een maatwerk Porsche offerte voor u te maken. Zij helpen u ook graag met het geven van een juist advies. Indien wij gesloten zijn dan kunt u ook uw persoonsgegevens en/of voertuiggegevens achterlaten op onderstaand Porsche offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de offerte voor uw Porsche te verzorgen.

Offerte / afsluiten / advies / contact 
Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Cadeautje!

1 jaar lang gratis PUUR Porsche Magazine t.w.v. € 59,-

Bij het afsluiten van een WA + Volledig casco Porsche verzekering waarbij de Porsche jonger is dan 8 jaar krijgt u van De Kilometerverzekering 12 gratis edities van dit glossy magazine cadeau.

PUUR Porsche Magazine
PUUR Porsche magazine is hét onafhankelijke glossy maandmagazine voor elke Porsche liefhebber. Het blad staat boordevol met reportages over typen Porsches uit heden en verleden, techniek, onderhoud, tuning, interviews, races, evenementen en lifestyle. U krijgt dit gave blad 12 maanden gratis thuisbezorgd en kunt het PUUR Porsche Magazine ook online bekijken. Sluit daarom de verzekering van uw Porsche vandaag nog bij ons af.


Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Porscheverzekering

Prima verzekerd met een vaste premie of korting  

Ook kunt u v.a. 8 jaar verzekeren met taxatie    

Ruime dekking en verzekerde som WA: € 5 mln.

Scherpste premie voor uw Porsche  

Classic Porsche verzekering met *gratis taxatierapport

Hogere nieuwwaarderegeling € 200.000,- mogelijk

Eigen risico vanaf € 135,- 

Porsche verzekering offerte? Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00-17:00

OFFERTE PORSCHE AANVRAGEN


Porsche offerte aanvragen


Porscheverzekering menu