Schadevrije jaren brommobiel

Korting op de premie

Schadevrije jaren brommobielverzekering

( Ook van toepassing bij scooter, brommer, snorfiets en bromfiets )

Bij het aanvragen van deze verzekering vragen wij het aantal opgebouwde schadevrije jaren op te geven. Wij geven u graag meer informatie:

Schadevrije jaren kunt u alleen opbouwen als u een brommobielverzekering, bromfietsverzekering, scooterverzekering, brommerverzekering, snorfietsverzekering of een autoverzekering heeft gehad. Als u deze verzekering beƫindigd krijgt u van de oude verzekeraar een schriftelijke verklaring ( royementsverklaring ) waarop van het aantal opgebouwde schadevrije jaren staat vermeld. Met deze verklaring kunt u ons aantonen hoeveel schadevrije jaren zijn opgebouwd met een bromfiets, scooter, brommer, snorfiets of brommobiel. Met uitzondering van die van de auto. De schadevrije jaren die u heeft opgebouwd met een auto staan in Roy-data. Wij vragen deze schadevrije jaren voor u op, maar we willen wel dat u ons ervan op de hoogte stelt dat de schadevrije jaren van uw auto overgenomen moeten worden op uw brommobielverzekering. Kunt u ons hierover informeren?

Korting op de premie
Om in aanmerking te komen voor extra korting dient u deze schadevrije jaren verklaring aan ons te overleggen of u geeft door dat wij ze van een autoverzekering mogen overnemen. De schriftelijke verklaring van de oude verzekeraar moet binnen twee weken na afsluiting zijn aangeleverd aan ons. Indien u wel schadevrije jaren opgeeft waarvan u geen verklaring kunt aantonen dan zijn wij genoodzaakt het kortingspercentage te herstellen naar het percentage wat hoort bij 0 schadevrije jaren. 

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Meer informatie over de verzekering van een brommobiel