Vergelijken en afsluiten

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering
Vergelijken en afsluiten

Vergelijk de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en sluit de verzekering direct af. Wij vergelijken de meeste verzekeraars. U kunt de particuliere aansprakelijkheidsverzekering zelf naar eigen wens samenstellen. De aansprakelijkheidsverzekering maakt onderdeel uit van ons VoordeelPakket. In dit pakket kunt u al uw verzekeringen in één pakket onderbrengen.

Hulp of advies?

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering? Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering:

Veelgestelde vragen over een aansprakelijkheidsverzekering

Hoe sluit ik via De Kilometerverzekering een aansprakelijkheidsverzekering af?

Via deze website vult u uw gegevens in en beantwoordt u een paar vragen. Vervolgens vergelijken we een zeer ruim aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. De aansprakelijkheidsverzekering die het best bij u past kunt u vervolgens direct afsluiten. Deze verzekering maakt een onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wilt u ons advies? Bel dan Tel. 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Welke schades vallen onder de dekking van een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering sluit u af voor schade waar u volgens de wet aansprakelijk voor bent. Dit zijn schades die u toebrengt aan personen of de spullen van anderen. 

Wat valt er niet onder de dekking van een aansprakelijkheidsverzekering?

Niet alle schades vallen onder de aansprakelijkheidsverzekering. Schades die zijn veroorzaakt met een motorvoertuig zijn niet verzekerd. Voor een motorvoertuig bent u namelijk verplicht een aparte verzekering af te sluiten. Ook schades die opzettelijk zijn veroorzaakt vallen niet onder de dekking.

Wie zijn er verzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering?

Kiest u voor een alleenstaande dekking dan bent u verzekerd tezamen met uw huisdieren. Kiest u voor een aansprakelijkheidsverzekering in gezinsverband dan bent u, uw gezin, uw huisdieren, uw ( uitwonende ) studerende kinderen en ieder ander die bij u in huis staat ingeschreven gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verplicht?

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Toch is het verstandig deze verzekering te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schade die u veroorzaakt op de fiets of een dakpan die van uw huis waait. Met andere woorden: tegenover een besparing van enkele euro's aan premie per maand staat een onbekend, maar onverantwoord groot risico. Gewoon afsluiten dus.

Heeft de aansprakelijkheidsverzekering een eigen risico?

U kunt het eigen risico zelf vooraf bepalen bij het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering. U kunt ook voor € 0,- eigen risico kiezen of bijvoorbeeld alleen een eigen risico voor schade die uw kinderen hebben veroorzaakt.

Is mijn hond of kat ook meeverzekerd?

Uw dieren zijn ook meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering. 

Valt affectieschade ook onder de dekking van een aansprakelijkheidsverzekering?

Sinds 1 januari 2019 moeten aansprakelijkheidsverzekeraars ook zogenaamde affectieschade vergoeden. Dit is een soort smartengeld voor naasten van slachtoffers die door een fout van een anders zijn overleden, of ernstig letsel hebben opgelopen en kan oplopen tot € 20.000,- per persoon.

Biedt een aansprakelijkheidsverzekering dekking in het buitenland?

De meeste verzekeraars bieden ook dekking buiten Nederland. U kunt het dekkingsgebied bekijken op uw polisblad en terugvinden in de polisvoorwaarden van uw aansprakelijkheidsverzekering.

Wie bel ik voor advies, een vraag of in geval van een schade?

U neemt voor een goed advies, een vraag of in geval van schade, altijd met ons contact op. Tel. 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Hallo! Mogen wij u één tip geven?

VoordeelPakket
Vergelijk en sluit al uw verzekeringen in één keer af in het voordelige VoordeelPakket.: auto, inboedel, aansprakelijkheid, woonhuis, rechtsbijstand, doorlopende reis/annulering, gezinsongevallen, caravan, motor, bestelauto, bromfiets, scooter, brommobiel of een Kilometerverzekering. Bundel al uw verzekeringen in één pakket en profiteer van maximale pakketkorting. Kies uit heel veel verzekeraars! Bel nu een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af.

Tel.: 0725092263 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00 

VoordeelPakket

VoordeelPakket

U sluit deze verzekering af in ons VoordeelPakket. Wordt u een totaalrelatie dan geniet u van nóg meer voordeel! Met dit VoordeelPakket kunt u namelijk al uw verzekeringen zoals uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één pakket afsluiten. Alle verzekeringen ( of onderdelen van een verzekering ) mogen op ieder moment kosteloos en zonder opzegtermijn toegevoegd, gewijzigd of beëindigd worden. Daarmee bieden wij u 100% flexibiliteit en één aanspreekpunt voor al uw vragen of schademeldingen aan.

Offerte en/of direct afsluiten?
Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00 

Servicebijdrage

Alle verzekeringen ( of onderdelen van een verzekering ) van het VoordeelPakket mogen op ieder moment kosteloos en zonder opzegtermijn toegevoegd, gewijzigd of beëindigd worden. Daarmee bieden wij u 100% flexibiliteit en één aanspreekpunt voor al uw vragen of schademeldingen aan. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00 

Servicebijdrage
Het VoordeelPakket kent een vaste servicebijdrage. Waardoor er bij opmaak, wijziging of royement van de polis geen extra kosten meer in rekening worden gebracht. Sluit u slechts 1 verzekering af in het VoordeelPakket dan bedraagt uw servicebijdrage € 1,50 per maand. Uw servicebijdrage bij meerdere verzekeringen in het VoordeelPakket bedraagt per maand € 2,25 voor alle verzekeringen tezamen. Bij jaarbetaling bedraagt uw servicebijdrage € 9,95 per jaar. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Wat is execution only?

Als u zonder advies van De Kilometerverzekering.nl, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld. Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten. In geval van execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie. 

Dienstenwijzer

Wij vinden het belangrijk dat wij naar u toe zo transparant mogelijk zijn. Daarom is de meest belangrijke informatie over ons voor u samengevoegd in een dienstenwijzer. Hierin staat onder andere beschreven dat wij tijdens de looptijd van uw verzekering uw aanspreekpunt zijn, voor bijvoorbeeld een schademelding of als u vragen heeft over de verzekering. Wij nodigen u graag uit om onze dienstenwijzer te bekijken voordat u een verzekering bij ons afsluit. U kunt onderstaande link gewoon openen tijdens uw berekening. Bekijk hier de dienstenwijzer van De Kilometerverzekering.nl. 

Hoe wij vergelijken

Om een vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een overzicht.

Bij ons kunt u deze verzekeringen ook in één VoordeelPakket afsluiten. Een totaalklant geniet van nóg meer voordeel! Sluit daarom de verzekeringen van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket van De Kilometerverzekering. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00 

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor verzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie of worden ons niet ter beschikking gesteld.

Bij ons kunt u deze verzekering ook in één VoordeelPakket afsluiten. Een totaalklant geniet zo van nóg meer voordeel! Sluit daarom de verzekeringen van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket van De Kilometerverzekering. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00 

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor doorlopende provisie van de verzekeraar. Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een verzekering ontvangen wij daarvoor geen vergoeding van de verzekeraar. Van de getoonde partijen ontvangen wij dan geen enkele vergoeding. Onze website heeft als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen.

Onze gegevens

AFM vergunningsnummer: 12043813 / KiFiD aansluitnummer: 300.016225 / KvK nummer: 64737470

De Kilometerverzekering is er voor al uw verzekeringen! Ook voor het bedrijf!
×

Wat kunnen wij voor u betekenen? 
De Kilometerverzekering is een allround verzekeringsbedrijf voor:

Particuliere verzekeringen: Onderweg | Wonen | Gezin | Vrije tijd | En meer

Bedrijfsverzekeringen: Vervoer | Brand | Bezit | Aansprakelijkheid | Inkomen

Telefoonnummer 0725092263 maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 | zaterdag: 09:00 - 15:00


We gebruiken cookies om de inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Bepaal of u bereid bent cookies van onze website te accepteren. Bekijk ons cookie beleid en privacyverklaring.