De Vereende

Tel. 085-2100104 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Vereende Verzekeringen telefoonnummer: 085-2100104 ma. / zat. 09:00 - 17:00        


   

De Vereende Verzekeringen ( naamswijziging per september 2016 ) stond voorheen bekend onder de naam Rialto Verzekeringen en is in 1966 opgericht door een groot aantal verzekeraars. Vroeger was de naam overigens nog Terminus. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot. De Vereende overbrugt dat gat tussen de praktijk en de wettelijke voorschriften door ruimere acceptatienormen te hanteren dan andere maatschappijen kunnen doen. Bij de Vereende kunnen daardoor mensen en bedrijven terecht die elders geen verzekering kunnen afsluiten. De naam Rialto verwees naar de bijzonder mooie Rialtobrug (Ponte di Rialto) in Venetiƫ die het Canal Grande overspant. Deze brug is ontworpen door Antonio da Ponte en werd voltooid in 1591 en is beslist een bezoek meer dan waard.

De Vereende staat dus vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico's - bijvoorbeeld een jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen - maar ook aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd. Andere voorbeelden zijn verzekeringen voor rijscholen, praalwagens en korte termijnverzekeringen. Ook voor mensen met een strafrechtelijk verleden bieden zij verzekeringsoplossingen op maat aan. Maar ook mensen die hun premie niet op tijd hebben voldaan en geroyeerd worden wegens wanbetaling.

De Vereende is voor het overige een normale verzekeringsmaatschappij die, zoals alle andere ondernemingen, financieel gezond moet zijn. Ook al zijn onze acceptatienormen ruimer en hebben wij een maatschappelijke taak te vervullen, zorgvuldige risicocalculaties en een verantwoord herverzekeringsbeleid liggen ook bij de Vereende aan de basis van de bedrijfsvoering. De Vereende staat ingeschreven in het vergunningenregister van De Nederlandsche Bank (DNB/ AFM) onder nummer 1200542. Bekijk hier alle polisvoorwaarden van Vereende verzekeringen

Overzicht verzekeringen van de Vereende:

Telefoonnummer 085-2100104 ma. | zat. 09:00 / 17:00 

of vul het contactformulier in op deze pagina.

Contactformulier


Meer over Vereende verzekeringen