Caravan of camper verzekeren

Caravan of camper verzekeren

Hoewel we nog gewoon in maart zitten lijkt de lente zich door warmterecords extreem vroeg aan te dienen. Gaat u dan ook automatisch al denken aan vakantie? Wij wel! Voornamelijk in het voorjaar en de zomer gaan veel Nederlanders op pad met de vouwwagen, tourcaravan of camper. U ook? U wilt dan ook onbezorgd op reis toch?

Onze caravanverzekeringen

De caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u altijd goed verzekerd bent. Voor elke caravan bieden wij een passende caravanverzekering aan. De caravanverzekering maakt onderdeel uit van ons VoordeelPakket. Wij vergelijken alle caravanverzekeringen, maar kunnen deze verzekering ook onderbrengen in één pakket tezamen met al uw andere verzekeringen. Een caravanverzekering sluit u al af vanaf € 3,12 p.m. Uiteraard is een caravan beslist geen standaard product. Een goede caravanverzekering is maatwerk. Wij bieden u daarom de mogelijkheid de caravanverzekering zelf samen te stellen. Kortom, kies de dekking die bij uw situatie past en betaal alleen voor die zaken die u wilt verzekeren.

Onze camperverzekeringen

Ook de camper is steeds populairder aan het worden. Lekker ongebonden van de ene naar de andere plek kunnen trekken. Uiteraard wilt u goed verzekerd op weg. Ook de camperverzekering kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen. Ook hier kiest u de dekking die bij uw situatie past en betaalt u alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Bijvoorbeeld een lange of korte aanschafwaarde of nieuwwaarderegeling. Kortom: ook een camperverzekering is maatwerk.

Bonus / malus korting op uw camperverzekering

Indien u met een autoverzekering korting heeft opgebouwd en u heeft niet eerder een camperverzekering gehad dan verlenen wij aan de hand van deze schadevrije jaren korting op de camperverzekering. Het aantal jaren dient in dit geval te worden aangetoond door een kopie van de autopolis of recente factuur waarop de schadevrije jaren en korting staan vermeld.

Onze hulp nodig?

Zoals reeds aangegeven zijn zowel een caravan- als een camperverzekering maatwerk. Op onze website kunt u heel gemakkelijk een vergelijking maken, waarna u ons kunt bellen voor een offerte of om de polis direct af te sluiten. Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar, van 09.00 tot 17.00 uur. Laten we hopen op een prachtig voorjaar en dito zomer en vergeet niet een reisverzekering af te sluiten!

De Kilometerverzekering | Wie weinig rijdt is minder kwijt!