Bestelautoverzekering


Als ondernemer wilt u dat de bestelauto van uw bedrijf goed verzekerd is. U kunt met onze bestelautoverzekering de risico's precies afstemmmen op de situatie van uw bedrijf. Met onze bestelautoverzekering kunt u kiezen uit drie dekkingsvormen en meerdere aanvullende dekkingen. Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen in 1 keer. Zo heeft u meteen inzicht in de goedkoopste bestelautoverzekering.

Vergelijk of vraag de bestelautoverzekering direct aan:

Ruime keuze uit alle verzekeraars
Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen van alle verzekeraars.

De bestelauto in 5 minuten verzekeren?
Het werkt heel eenvoudig. In een paar stappen kunt u de bestelautoverzekering vergelijken en eventueel afsluiten. Wij kunnen ons voorstellen dat u hierbij advies wenst. Neem desgewenst contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn u graag van dienst. Bereikbaarheid: Maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Telefoonnummer: 0725092263

Bestelautoverzekering WA-dekking
De basisdekking is de verplichte WA-dekking. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt, is gedekt.

Bestelautoverzekering WA+ beperkt casco
De WA-dekking is uit te breiden met een beperkt casco-dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm en ruitbreuk.

Bestelautoverzekering WA+ volledig casco
De meest uitgebreide dekking is de allrisk-dekking ofwel de WA+ volledig casco. Met deze dekkking is ook aanrijding en van de weg raken gedekt.

Opzegservice huidige bestelautoverzekering
Wij kunnen uw huidige zakelijke bestelautoverzekering voor uw opzeggen. Links treft u informatie aan over onze opzegservice of download hier uw opzegkaartje.

Telefonisch bereikbaarheid

Telefoonnummer: 072 509 22 63


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag