Zakelijke autoverzekering ( bedrijfsauto )


Eenvoudig besparen op de autoverzekering van uw bedrijf? Vergelijk meerdere zakelijke autoverzekeringen en profiteer direct van de lage premie.

Goedkope autoverzekering voor het MKB
Bereken uw premie voor een voordelige zakelijke autoverzekering en sluit deze direct bij ons af. Bellen mag natuurlijk ook. Onze medewerkers geven u graag advies.

Zakelijke WA autoverzekering

De zakelijke WA autoverzekering voor bedrijven dekt de schade die u andere personen of hun eigendommen toebrengt bij het gebruik van je bedrijfsauto. Een veilig gevoel en bovendien wettelijk verplicht. Deze dekking wordt vaak gekozen voor een bedrijfsauto van 8 jaar of ouder.

Zakelijke WA- Extra autoverzekering
Met de zakelijke WA-extra autoverzekering bent u, naast de dekking voor schade die u anderen toebrengt, ook voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. Het gaat hier bijvoorbeeld om ruitschade, brandschade, stormschade en diefstal. Deze dekking wordt vaak gekozen voor met een bedrijfsauto tussen de 4 en 8 jaar oud.

Zakelijke WA + Casco autoverzekering
Met de zakelijke WA-casco autoverzekering bent, naast de dekking voor schade die u anderen toebrengt, ook zeer uitgebreid verzekerd voor schade die u door eigen schuld toebrengt aan de bedrijfsauto. Deze dekking wordt vaak gekozen voor een bedrijfsauto tussen de 0 en 4 jaar oud.

Zakelijke aanvullende dekkingen autoverzekering
Voor een compleet zakelijk autopakket kunt u kiezen om de schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstandekking toe te voegen.

Opzegservice huidige autoverzekering
Wij kunnen uw huidige zakelijke autoverzekering voor uw opzeggen. Op deze pagina treft u informatie aan over onze opzegservice of download hier uw opzegkaartje.

Telefonische bereikbaarheid

Telefoonnummer: 072 509 22 63


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag