De Vereende Verzekeringen


   

De Vereende Verzekeringen ( naamswijziging per september 2016 ) stond voorheen bekend onder de naam Rialto Verzekeringen en is in 1966 opgericht door een groot aantal verzekeraars. Vroeger was de naam overigens nog Terminus. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot. De Vereende overbrugt dat gat tussen de praktijk en de wettelijke voorschriften door ruimere acceptatienormen te hanteren dan andere maatschappijen kunnen doen. Bij de Vereende kunnen daardoor mensen en bedrijven terecht die elders geen verzekering kunnen afsluiten. De naam Rialto verwees naar de bijzonder mooie Rialtobrug (Ponte di Rialto) in Venetië die het Canal Grande overspant. Deze brug is ontworpen door Antonio da Ponte en werd voltooid in 1591 en is beslist een bezoek meer dan waard.

De Vereende staat dus vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico's - bijvoorbeeld een jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen - maar ook aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd. Andere voorbeelden zijn verzekeringen voor rijscholen, praalwagens en korte termijnverzekeringen. Ook voor mensen met een strafrechtelijk verleden bieden zij verzekeringsoplossingen op maat aan.

De Vereende is voor het overige een normale verzekeringsmaatschappij die, zoals alle andere ondernemingen, financieel gezond moet zijn. Ook al zijn onze acceptatienormen ruimer en hebben wij een maatschappelijke taak te vervullen, zorgvuldige risicocalculaties en een verantwoord herverzekeringsbeleid liggen ook bij de Vereende aan de basis van de bedrijfsvoering. De Vereende staat ingeschreven in het vergunningenregister van De Nederlandsche Bank (DNB/ AFM) onder nummer 1200542. 

Heeft u interesse in een verzekering van de Vereende Verzekeringen? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Telefonisch bereikbaarheid

Telefoonnummer: 085 2100 104


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag

« terug