Woonpakketverzekering

Vergelijken en afsluiten

Woonpakketverzekering

Met een woonpakketverzekering sluit u in één keer de belangrijkste verzekeringen af. Wij vergelijken alle verzekeraars in dit pakket. In het woonpakket zit een:

Wilt u hulp of advies bij het afsluiten van het woonpakket? Onze adviseurs helpen u graag.  

Telefoonnummer: 072-5092263 ma. | za. 09:00 / 17:00
Ook op zaterdag bereikbaar!

Vergelijken en afsluiten

Verzekeringspolis en Polismap app
U bekijkt de verzekeringspolis direct na afsluiting en acceptatie van dit VoordeelPakket via uw eigen Polismap. U kunt de Polismap bekijken op uw smartphone, tablet of computer. De inloggegevens ontvangt u direct na het afsluiten per e-mail van ons. U kunt met de Polismap ook een schade melden of een wijziging doorgeven of andere verzekeringen die u in het VoordeelPakket heeft afgesloten bekijken.

Hallo! Mogen wij u één tip geven?

VoordeelPakket ( *€ 25,- tegoedbon )
Een totaalklant geniet van nóg meer voordeel! Sluit de verzekering van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket. Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel nu een verzekeringsexpert voor een offerte en sluit het VoordeelPakket direct af. 

VoordeelPakket

Tel.: 0725092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00