ZZP korting Bestelauto


Een zelfstandige zonder personeel kan maar in één auto tegelijk rijden. Het is dan ook logisch dat wij dezelfde korting geven op uw bestelautoverzekering die u ook heeft op uw autoverzekering. Heeft u dus maximale korting op uw autoverzekering dan nemen wij die korting over op uw bestelautoverzekering. Dat noemen wij de ZZP korting Bestelauto. Wij verlenen deze korting voor de ZZP-er alleen als de autoverzekering ook bij ons is ondergebracht. En anders zorgen wij er voor dat uw privéauto bij ons gaat lopen. Indien uw personenautoverzekering al bij ons loopt dan kunt u als ZZP-er direct profiteren van onze ZZP kortingsregeling voor uw bestelautoverzekering.

Loopt uw autoverzekering nog ergens anders?
Dan zeggen wij uw oude autoverzekering op en sluiten deze over naar de voordeligste autoverzekering uit ons assortiment. Daarna koppelen wij de korting op de bestelautoverzekering aan de korting van de autoverzekering. Naast het grote ZZP-voordeel dat u extra korting krijgt op de premie van uw bestelautoverzekering heeft u ook één aanspreekpunt in geval van een schade.

En wat als ik schade maak?
Als u een schade veroorzaakt met één van uw auto's ( bestelauto of personenauto ) dan heeft dat geen gevolgen voor de korting op de andere verzekering.
 
ZZP korting bestelautoverzekering
Wij bieden u een unieke combinatie aan tussen de korting van uw prive auto en die van de bestelauto. Bent u geinteresseerd in onze ZZP kortingsregeling voor uw bestelauto en personenauto? Neem dan contact met ons op.

Vergelijken / Afsluiten bestelautoverzekering:

Telefonisch bereikbaarheid

Telefoonnummer: 072 509 22 63 

Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag


 

« terug