Ziekteverzuimverzekering / WGA


Om een succesvolle onderneming te runnen is een sterk team aan medewerkers onmisbaar. Helaas krijgt vrijwel iedere werkgever met ziekteverzuim te maken. U kunt zich met onze hulp verzekeren tegen dit verzuim, zoals ú dat wenst. Wij bieden uitgebreide Inkomensverzekeringen, met verschillende oplossingen op maat.

Bij DeKilometerverzekering.nl hebt u de keuze uit verschillende verzuimverzekeringen. Zo bieden wij producten van Avéro Achmea, De Goudse, Nationale Nederlanden en Maetis. Hierdoor kan een product worden gekozen dat het beste bij u past. Daarnaast bieden wij voor grotere ondernemingen de Key- Personnel VerzuimPolis. Hieronder treft u meer informatie over de verzuimproducten aan. Links treft u de Polis Product Vergelijker aan.

Avéro Achmea ziekteverzuim biedt maatoplossingen met twee dekkingsvormen: conventioneel of stop loss.
  • VerzuimFlex: Compleet pakket inclusief een verzuimverzekering en Arbo-dienstverlening.
  • VerzuimPlus: Voor ondernemers die graag beschikken over een compleet arbopakket.
  • VerzuimAlert: Integraal pakket inclusief een verzuimverzekering, Arbo-dienstverlening, re-integratieactiviteiten en verhaalsrechtsbijstand.

Generali verzekeringen ziekteverzuim
Bij ons kunt u een Generali VerzuimTotaalPlan Zorg van de Zaak, VerzuimStartPakket Zorg van de Zaak of een VerzuimTotaalPlan of VerzuimStartPakket afsluiten in combinatie met een van de geselecteerde verzuimdienstverleners.

De Goudse ziekteverzuim  biedt mogelijkheden voor conventionele en stop-loss dekkingen. VerzuimVizier is de totaaloplossing voor de integrale aanpak van ziekteverzuim binnen een bedrijf; via één loket toegang tot een professioneel verzuimteam.

Nationale Nederlanden ziekteverzuim biedt verschillende producten waarmee financiële risico's van ziekteverzuim verzekerd zijn en waar men zelf de dekkingsvorm kiest. Klik hier voor een overzicht van de producten en hier voor de productfolder.

Turien & Co. en Arbo-organisatie Maetis zijn een unieke samenwerking aangegaan. Door de dienstverlening van Maetis voorop te plaatsen in een gecombineerd product zijn wij in staat scherpe premies aan te bieden.

Key-personnel VerzuimPolis
Speciaal voor grotere ondernemingen die graag het verzuimrisico willen beperken maar geen 'normale' conventionele of stop-loss verzekering wensen te sluiten, heeft Turien & Co. de Key-personnel VerzuimPolis ontwikkeld. Dit is een unieke verzuimverzekering waarbij alleen het verzuim van de 'sleutel personeelsleden' wordt verzekerd.

Offerte, vragen of advies?
Hebt u nog vragen over inkomensverzekeringen of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem dan contact op met DeKilometerverzekeringen.nl

Telefonisch bereikbaarheid

Telefoonnummer: 072 509 22 63 


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag