Rechtsbijstand


Wij adviseren u altijd een Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering af te sluiten, voorzover deze uiteraard niet elders is verzekerd. Wilt u alle auto's en het gezin in één keer voorzien van rechtsbijstand dan kiest u voor de Verkeersdeelnemers Rechtsbijstand. 

Motorrijtuigen Rechtsbijstand ( Advies! )
Naast het verhalen van materiële- en letselschade biedt deze verzekering ook dekking voor andere geschillen die verband houden met het bezit van een auto. Het kan bijvoorbeeld gaan om juridische bijstand bij strafvervolging, het aantekenen van beroep tegen de invordering van uw rijbewijs en/of de inbeslagname van uw auto of bij problemen rond een schadevergoeding, een reparatie of zelfs de aanschaf van uw auto (mits bij een erkende BOVAG-garage).
De jaarpremie bedraagt € 43,75 exclusief assurantiebelasting en de maandpremie € 3,65.
 
Verkeersdeelnemers Rechtsbijstand ( Handig voor als u meerdere auto's hebt )
Deze verzekering dekt alles binnen het gezin op het gebied van verkeerszaken. Dus 1 verzekering voor alle auto's tegelijk maar ook als fietser of als wandelaar. Deze verzekering kunt u apart afsluiten. Ga hiervoor na het afsluiten van deze verzekering naar onze pagina rechtsbijstand particulier.

U kunt daar de verkeersdeelnemers van bijvoorbeeld Arag afsluiten. Premie per jaar € 61,74,- exclusief assurantiebelasing.